Митьо Гърнето предлага на вдовицата на Фатик: 50 бона, за да забравиш!

Димитър Борисов - Митьо Гърнето
Димитър Борисов – Митьо Гърнето

  Адриана Тюркмен, вдовица на мафиотския бос Фатик, е отказала 50 000 лева кръвнина, предложени й от скандалния бивш шеф на ЦСКА Димитър Борисов – Митьо Гърнето, научихме от близки до фамилия Тюркмен.

Преди дни началникът на сметопочистващата фирма „Титан“ е пробвал неуспешно да убеди семейство Тюркмен да изтегли жалбата си срещу него, подадена след побоя, който Гърнето нанесе на 16-годшната Адриана в столичния бар „Пи ем“.

Чрез общ познат Димитър Борисов е предложил сумата от 50 000 лева на вдовицата на Фатик, за да бъде забравено „недоразумението“.

Адриана Тюркмен
Адриана Тюркмен

Според запознати офертата към Адриана и дъщеря й била отправена от Калоян Стоянов – Калата Боксьора. Пратеникът на Гърнето обяснил, че босът на боклука в София съжалява много за неприятния инцидент и е готов да се извини публично на 16-годишното момиче, както и да я компенсира финансово за претърпените физически и психически травми.

Опитът за помирение обаче завършил без успех – вдовицата на Фатик категорично отказала да приеме извънсъдебно споразумение и пари и емоционално оповестила, че ще гони Гърнето до дупка.

Адриана не иска парите на Митьо Гърнето
Адриана не иска парите на Митьо Гърнето

Както бе подробно писано в пресата, на 27 август късно вечерта мъртвопияният Димитър Борисов удари с юмрук малката дъщеря на Фатик – Адриана, в тоалетната на нощния бар „Пи ем“. В мелето пострада и дъщерята на друг покоен гангстерски авторитет – Йоана, щерка на Бай Миле. Четири момичета и видеокамера в тоалетната уличиха Митьо Гърнето като побойник, а Софийската районна прокуратура образува дело срещу скандалния бизнесмен от Перник.

Според запознати Митьо Гърнето е предложил солидна кръвнина от 50 000 лева не само на щерката на Фатик, а и на висаджията Радосав Бързанов – Радо Слънцето. Босът на „Титан“ пребил Адриана Тюркмен и ударил шамар на Йоана Бонева, докато момичетата празнували рождения ден на щерката на Радо Слънцето. След кървавата саморазправа в тоалетната празненството било разтурено и това навлякло гнева на Слънцето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *