Митко Полицая дирижира проститутките си от затвора!

Димитър Митров - Полицая

  С наближаващия край на лятото мафията тихомълком вдигна с драстичните 100% цената на платения секс. Към днешна дата един час ласки от проститутка струва между 120 и 200 лв. Това показа и проверка в интернет страници за обяви. Само преди няколко месеца средната стойност на услугата се движеше около 60-100.

Първи увеличението са въвели всички бардаци, контролирани от топ сводника на „Октоподите“ Димитър Митров – Полицая. Макар и от ареста, престъпникът е издал разпореждане за новото ценообразуване. Митров лежи в килията от 8 юни тази година. Тогава той беше зрелищно арестуван при акция на ГДБОП. Заедно с него зад решетките попаднаха още петима души. Акцията на антимафиотите беше предшествана от двегодишна разработка на службата. Установено беше, че Митко Полицая контролира 15 бардака на територията на София и 4 стриптийз клуба. Сред тях са „Кама сутра“, „Велвет“ и „Клеопатра“. В публичните домове са проституирали общо 50 момичета, няколко от които – непълнолетни.

Първият арест на Полицая е от февруари 2010 г. Тогава 44-годишният Димитър Митров бе обявен за издирване, а седмица по-късно се яви с адвокат в сградата на ГДБОП. Спецагентите бяха установили, че бившият дознател от столично РПУ Димитър Митров се отчитал с оборота от секс услугите на Антон Петров – Хамстера. Парите после стигали до Алексей Петров. Сумите били до 30 хиляди лева на вечер.

Антон Петров - Хамстера

Оперативни данни на ГДБОП сочат, че Митко Полицая държи около 85% от пазара на плътски удоволствия в столицата. Под негов контрол са сайтове за платена любов, клубове, охранители на проститутки и таксиметрови шофьори разкарващи жрици по адреси.

Заради арестите на хората на Трактора и масираните проверки на полицията и данъчни в бардаците, приходите от проституция яко са се свили напоследък. Това подтикнало Митко Полицая да направи рокади в политиката на империята си от компаньонки. Предишната схема е била на принципа достъпни цени за всички.

От плащаните 60 лева половината отивали за момичето, а останалата част – за публичния дом. Сутеньорите обаче сега се преценили, че по-добре да се работи с по-малко на брой, но платежоспособни клиенти.

След като организацията на Митко Полицая на практика беше обезгла-вена, клубовете вече се управляват от бившите охранители с прякори Кискина и Паяка.

Парите не се отчитат на Тони Хамстера по обективни причини. Антон Петров също се намира в килията, след като антимафиоти разбиха мрежата му от елитни проститутки, работещи като манекенки в модна агенция „Май Ейнджъси“.

Кинтите от проституция сега се дават на един от охранителите на Алексей Петров, момче, работещо в компанията „Спартак Секюрити“. Той впоследствие ги носи на бизнес партньор на Трактора и изпълнителен директор в една от фирмите му. Хората на „Октоподите“ са разрешили по тих и успешен начин и проблема с труженичките, които работят самостоятелно и подбиват цените от 120 лева на час.

Всяка от тях е задължена да дава месечно по 100 лева на организацията, като това се води такса спокойствие. Тук принципът е точно обратният на вътрешната им политика да вдигат цените. Миналата година хората на Хамстера се изложиха заради алчността си. Те бяха наели бандитите Митко Руския и Румен Дебелия да рекетират неангажираните със структури компаньонки за 200 лева месечна такса. Сумата обаче се видя несправедливо висока на повечето девойки и те подадоха жалби в МВР. Отделно пуснаха в интернет форуми имената и телефоните на сводниците. В резултат на това Руския и групата му бяха арестувани на 11 декември миналата година. 10 дни по-късно по скандален начин престъпниците бяха пуснати на свобода с решение на Софийския апелативен съд.

Хамстера и Митко Полицая са си извлекли поука и са издали инструкции на подчинените си самосиндикалните проститутки пак да бъдат притискани, но с по-малки суми. Научихме от сигурен източник, че мафиотската организация на Октопода продължава усилено да се занимава с трафик на бели робини към чужбина и по-конкретно към Испания. Там бандитите са в коалиция с руската мафия, действаща на Иберийския полуостров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *