Милионерът Николай Банев се движи с личен хеликоптер

Баровецът Николай Банев слиза от хеликоптера изтупан с бяла ленена риза, модерен панталон и очила "Луи Вюитон"

  Олигархът Николай Банев отново демонстрира публично прословутия си цинизъм и дебелоочие – брадатият баровец величествено каца всеки ден с частния си хеликоптер досами брега между къмпингите „Смокиня“ и „Каваци“ край Созопол, за да плажува а жена си Евгения и с тайфа новобогаташи.

Публичното афиширане на охолство и богатство на семейство Баневи възмущава жителите на Созопол, които не крият неприязънта си към олигарха. Причината е тривиална – само преди 2-3 месеца, когато летният сезон стартира, брадатият паралия незаконно загради една от най-хубавите ивици по Южното Черноморие – на къмпингите „Каваци“ и „Смокиня“. Брегът и морето край Созопол се превърнаха в непревземаема територия за средностатистически летовници, тъй като ивицата бе откъсната от мрежи и бариери. На практика никой, освен частните собственици на земи в района, както и туристите, плащащи си за каравани на Николай Банев – собственик на къмпинг „Каваци“, не могат да припарят до морето.

Частния хеликоптер излиза на Банев минимум 3-4 бона дневно. Това са разходите само за гориво и за заплати на двамата пилоти

„Първо заграби плажа, а сега се подиграва демонстративно, като всеки ден идва да плажува с хеликоптер. Движи се с няколко мутри и обикновено се качва на огромна яхта с жена си и с приятели, където прекарва почти по цял ден“, описват ежедневието на Николай Банев къмпингуващите на „Каваците“.

С личния си хеликоптер скандалният баровец обикаля всеки ден десетките си хотели по Южното Черноморие, заграбени на безценица и по съмнителен начин през 90-те години на миналия век. Грубата сметка показва, че само за гориво и за заплати на двамата пилоти Банев харчи по 3-4 бона дневно.

Папараци успяха да документират едно от хеликоптерните явявания на Николай Банев на плажа край Созопол. В ранния следобед на 9 септември скандалният бизнесмен, изтупан в бяла ленена риза, модерен панталон и очила „Луи Вюитон“, кацна с хеликоптера си в северната част на плажната ивица край Созопол между къмпингите „Смокиня“ и „Каваци“.

След кратка суетня около вертолета Банев и тайфата му се качват на лимузини и отпрашват на частното парти на друг новобогаташ.

Появяването на Николай Банев предизвика суматоха, тъй като няколко мускулести мъже – очевидно негови гардове, заградиха и без това трудно достъпния за простосмъртни район, за да посрещнат началника си. След кратка суетня Николай Банев и придружаващите го „добре облечени бизнесмени“ се качиха в луксозни лимузини и се отправиха към баровски хотел в района, където били поканени на частно парти на друг новобогаташ.

Сред плажуващите пък се понесе мълва, че Банев и другарите му ще празнуват 9 септември, тъй като клюката, пусната от децата на плажа – че ще има сватба на олигарси, не се оказа вярна. В полунощ на 9 срещу 10 септември пък мощна и пищна заря освети небето над Созопол – олигархът, заграбил незаконно плажната ивица и морето край къмпинг „Смокиня“, празнува…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *