Миглена Ангелова съди Веско-Мариновица за 15 бона

 

Миглена Ангелова

  15 000 лева може да вкарат в съда бившата изгора на Веско Маринов Цветанка. Точно толкова дължи невярната съпруга на певеца на тв водещата Миглена Ангелова, прочута с многобройните си бракове.

Преди няколко години двете дами работеха заедно, а мадам „Искрено и лично“ бе цанена от булката на Веско за главен редактор на издавано от нея женско списание. Договорката им била Миглена да получава заплата от 3000 лв. на месец.

 

Цветанка Маринова

Списанието нямало успех. След като то започнало малко по малко да затъва, Цветанка просто спряла да плаща на уж близката си дружка. Миглена Ангелова твърди, че до днес има да взима общо пет заплати, които се равняват на 15 бона. Невярната жена на Веско обаче се правела на „две и половина“ и дори спряла да си вдига мобилния телефон, когато журналистката й звъняла да си търси парите.

За да получи подобаващо наказание за неизпълнението на договорката им, Миглена възнамерявала да изтипоса бившата си шефка в ефира на „Съдът влиза“, което води по TV7, и да чуе присъдата да съдия Искра Онцова. Колеги на Ангелова чакат с нетърпение панаира, който Веско-Мариновица все още има шанс да си спести, ако върне парите.

В случай че публичното унижение не бъде достатъчно за Цветанка, Миглена ще заведе срещу нея иск не пред телевизионния, а пред истинския съд. Там ще настоява за много по-голямо обезщетение от въпросните 15 000 лева, защото ще претендира и за неустойките по трудовия си договор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *