МВР привика бандити на оперативка, да ги инструктира за изборите!

Христо Ширев - Ицо Боксьора

  Дузина наркобосове са минали през ГДБОП през последните 2 седмици, научихме от служители във ведомството.

Оперативни работници беседвали с тях заради предстоящите избори и напрежението в престъпния свят след стрелбата по Златко Баретата.

На спявката са били знакови фигури като ММА боеца Христо Ширев, Камен Балбузанов – Куката и други от бандата на Таки, както и приближени на Кирил Киров – Японеца. За всички тях в ъндърграунда витаят съмнения, че са информатори на ГДБОП, а над престъпната им дейност е разтворен чадър.

„Винаги преди избори ги викат, както и ако стане някоя стрелба. Сигурно са им дали инструкции или има сигнали за напрежение“, сподели бодигард на единия от привиканите.

Кирил Киров - Японеца

Освен в София криминални типове са привиквани в областните дирекции в цялата страна.

„Сигурно ще има инструкции как да се гласува на изборите. Всяка наркомрежа има поне по 30 членове, с клиентите на дилърите стават над 200. МВР разби големите наркогрупи на малки парчета, защото са по-лесни за управление и манипулация.

Останките от империята на Таки със сигурност ще бъдат впрегнати за изборната победа на ГЕРБ. Факт е, че всички са на свобода. В близките две-три седмици ако бъде арестуван някой за наркотици, то ще е, защото е отказал да се подчини“, разказва запознат с връзките на бандитите и полицаите, които продължават да служат вярно на Цветан Цветанов и Станимир Флоров с надеждата да останат на постовете си.

Митьо Очите

Източник прогнозира, че и малкото останали наркобосове ще бъдат пуснати от ареста преди изборите. Един от тях е Стефан Бонев – Сако, който търка наровете вече повече от година. Той минава за човек на Маргините, но в последните 2 години те се дистанцират от него.

Красимир Маринов – Големия Маргин, вече е правил услуга на ГЕРБ на изборите през 2009 година, разказват жители ма Смолян. В родния му град, както и в отделни квартали на Пловдив негови приближени бизнесмени са агитирали за партията на Бойко Борисов.

„Маргините нямат основание да се оплакват от властта на ГЕРБ. Малкия го пуснаха да избяга, Големия си е в България и си гледа живота“, твърди бивш полицай.

Единствено Димитър Желязков – Митьо Очите, от Бургас се оказал костелив орех.

Пред приятели той твърдял, че вече няма структури и не може да помага на политически партии. Бандата му беше разбита по времето на тройната коалиция и всички 17 души получиха ефективни присъди. Очите обаче отказал да се занимава с привличане на гласоподаватели, защото изходът от изборите и ситуацията след тях не били ясни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *