МВР подслушва и Цветелина Бориславова! Офисите й пълни с „бръмбари“

Цветелина Бориславова

  Бръмбари, буболечки и всякакви подслушвателни устройства са инсталирани около Цветелина Бориславова – бивша интимна приятелка на премиера Бойко Борисов. Бизнес дамата лично се оплакала от постоянното следене на свои близки които работят в охранителния бизнес. Не е тайна, че банкерката е особено близка до собственика и шеф на VIР Security Атанас Симеонов. На няколко пъти охранителният бос и неговите подчинени са се занимавали с подслушвателните устройства и са обезпаразитявали. Автомобилите, офисите и дори интимните покои на Бориславова били пълни с подобни изобретения на техниката.

Отчаяна от агресивното следене, Бориславова дори потърсила американски специалисти, за да се отърве от бръмбарите. Подслушването и следенето са любимите хобита на вътрешния министър Цветан Цветанов. Бившият физкултурник дори вкара премиера в един от най-големите скандали, записвайки негови разговори с шефа на митниците Ваньо Танов. После СРС-тата излязоха на бял свят и от тях се разбра, че Бойко Борисов лобира митническите инспектори да разпънат чадър над пивовар, който си отиде от този свят преждевременно.

Според хора до Цветелина Бориславова тя е обект на подслушване, защото Цветан Цветанов изпълнявал лична поръчка на друг банкер, с когото тя е в непоправим конфликт. Въпросният банкер бил в особено близки отношения със собственика на 6 апартамента. Вътрешният министър извършвал услугата на драго сърце, срещу което получавал логистична и финансова подкрепа под най-различни форми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *