Мафиотът Иво Пилето на приятелска среща с полицаи – коментират бизнеса с бардаците

Ивайло Чобанов - Пилето

  Посоченият от Благой Иванов – Багата като негов палач Ивайло Чобанов – Пилето ударно изгражда верига от бардаци в София и околностите, научихме от свои агенти в ъндърграунда. Информацията бе потвърдена и от спецченгета, които разказаха шокиращи подробности за дейността на гангстера.

Само преди седмица Иво Пилето е бил засечен чрез използването на „оперативни методи“ в заведение в Правец, като най-скандалното е, че на софрата на гангстера са присъствали трима полицаи.

Според информатор от службите за сигурност всички се държали като стари приятели и по нищо не личало, че на масата един от хората е доказан престъпник. Бърза проверка, поискана от софийска служба, показала, че полицаите от Правец не са били на срещата с Чобанов по служебен въпрос. На тази дата двама от тримата са ползвали отпуска. След срещата няма написан доклад, както по принцип е редно, когато служители на МВР имат контакти с оперативно интересни лица.

Ченгетата не са докладвали и на полицейския началник в Правец за срещата с Иво Чобанов – Пилето.

Срещу тях вече е образувана проверка. Неофициалната среща на душманина на Багата със служители на реда и закона е била заради новия бизнес на Иво Пилето – верига от публични домове. Към днешна дата гангстерът контролира два бардака в столицата.

Голяма част от момичетата, които работят за Иво Пилето, са родом от района на Правец м Ботевград и са взети на „изплащане“ от местните сутеньори. Тамошните сводници пък са пряко закриляни от група корумпирани местни полицаи, сочат данни на службите. Сериозните играчи в бизнеса с бели робини в тази част на България са четирима криминално проявени лица – Румен, познат като Румо, Боко, Митко Качамака и Иван Пиката. Сутеньорите продават момичетата за 11000 лева.

По-красивите от тях вървят по около 5000 лева. Другият вариант е да бъдат наети на твърди месечни вноски от 500 лв. По последната схема ги взимал и Пилето. Парите от проституцията Румо, Боко, Пиката и Качамака пръскали по лимузини и казина, фукали се с лъскави коли „Ауди“ и „Мерцедес“. По думите на самите сводници 1500 лв. на месец плащали на местни ченгета, за да не им създават проблеми.

Именно с част от същите корумпирани куки се е срещал Пилето. 42-годишният Ивайло Чобанов е известен на МВР със сводническите си прояви. В края на септември миналата година той беше арестуван при акция на ГДБОП, кръстена „Пиле“.

Чобанов има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Преди години разбойникът бе част от бригадата на легендарния Янко Баташки – Лудия.

Операция „Пиле“ бе стартирана, след като 22-годишно момиче пусна жалба в ГДБОП, че Чобанов я насилвал да стане проститутка. През август миналата година сводникът дори я държал насилствено затворена в стая три дни, за да я пречупи. По време на пленничеството й тя била подложена на сексуални извращения от Пилето.

При акцията на баретите в дома на Иво Пилето бяха открити видеозаписи от оргии с проститутки с обща продължителност близо 20 часа. Чобанов обаче престоя в ареста едва десетина дни и тихомълком бе пуснат. Ченгета разкриват, че Пилето бил освободен, тъй като негови приятели заплашили с убийство момичето, което бе подало жалба срещу сводника. Заканите дали ефект и компаньонката оттегли показанията си.

Малко след като излезе от ареста, Пилето даде интервю в което категорично отрече да е сутеньор и да е замесен в инцидента с Благой Иванов – Багата в „Домби бар“. Разбойникът предположи, че зад акцията на МВР и показанията на Багата стоят негови конкуренти в подземния свят.

 

Елеонора Манчева

Гонгстерът любел Елеонора Манчева

Иво Чобанов – Пилето е популярен ценител на женската красота. Той бе гадже на Мисис България Елеонора Манчева в зората на кариерата на тъмнокосата манекенка. В ьндърграунда отдавна се носи слухът как преди години Иво пребил красавицата и я обръснал нула номер. Причината за яростта му била ревност. Той завел Елеонора на екзотична почивка в Малайзия и Тайланд. Малко след като кацнали в България обаче, палавата миска преспала набързо с друг мъж. Това наранило самолюбието на Чобанов и се стигнало до издевателството.

Сега любовница на Иво Пилето е друга известна моделка – Лили Иванова. Брюнетката, която спечели миналогодишния конкурс „Мис Силикон“, е с доста скандална слава. Бившият й приятел публично разкри, че тя се изявявала като скъпоплатена компаньонка и най-вероятно не е гадже на Чобанов, а негова труженичка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *