Масовият убиец Брайвик имитирал Дейвид Бекъм

Андерс Брайвик

Маниакът убиец Андерс Брайвик бил надут метросексуален тип, който дори  използвал грим, се установи на процеса.  Расистът Брайвик, който застреля 69 души и взриви други 8 с бомба,  искал да прилича на Дейвид Бекъм.

 Приятелите на Брайвик, разказват как той се подложил на операция на носа, за да изглежда по-„ арийски”.  В съда било казано, че приятелите на убиеца дори мислели, че е хомосексуалист, който се притеснява да излезе наяве. Свидетел разказва пред съда: „Той беше много надменен и много полагаше много грижи за външния си вид, дори женствен. Обясняваше как да бъдеш метро сексуален е нова тенденция. На моменти се

Андерс Брайвик бил надут метросексуален тип

позоваваше на Бекъм”. На приятелите си Андерс Брайвик казал, че си направил операция на носа, след като бил ударен от пакистанец, но те казват, че той се страхувал , че носът му изглеждал „ арабски”, а би трябвало да е „арийски”. Неговите познати дори се шегували с това, но той им прощавал иронията. Слагал си и пудра, което им се струвало странно за мъж. Да припомним, че младежът застреля 69 души в младежки лагер на остров Утоя и постави бомба в Осло, казвайки че води война с мултикултурализма.

Защо Брайвик изби невинни хора. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *