Мартин Камбуров вилнее гол в морски хотел

 

Звездата на „Локомотив" (Пловдив) изнесъл етрийптийз пред дузина гости на созополеки хотел
Звездата на „Локомотив“ (Пловдив) изнесъл етрийптийз пред дузина гости на созополеки хотел

  В позорен скандал се е забъркал нападателят на „Локомотив“ (Пловдив) Мартин Камбуров. Звездата на „смърфовете“ е организирал безплатно голо дефиле из антретата на хотел в Созопол, разкриват потресени очевиди.

Миналия петък, след победата на пловдивчани над „Нефтохимик“ на стадион „Лазур“ в Бургас, треньорът Сашо Станков разпуснал отбора в почивка за уикенда. След мача Камбуров не се прибрал с отбора до Пловдив, а директно драснал към Созопол.

Настанил се в местното хотелче „Тезей“. Две вечери поред нападателят се забавлявал с много алкохол до зори. На втората обаче спиртът до толкова го замаял, че сътворил зверската изцепка, за която ще се говори години наред.

Пияният като мотика Мартин се развихрил във фоайето на хотела. Както си се люлеел, подпрян на лоби бара и бръщолевил врели-некипели, Камбура взел да се… съблича.

Мартин Камбуров
Мартин Камбуров

Персоналът се смутил, когато след минута бившият национал се изтъпанчил както майка го е родила. Няколко от окъснелите гости на хотела, сред които и възрастни германки, се изчервили от срам и закрил и с ръце очите си, като видели срамотиите на нафиркания до козирката футболист.

Камбуров, който има самочувствие, че притежава тяло на гръцки Аполон, обаче хич не се притеснил да си развява оная работа пред ошашавените служители и туристи.

Футболистът обаче ударил дъното, когато си поискал с*кс от една от рецепционистките. Девойката се оказала желязна и не се съблазнила от мисълта да изпробва веещия се Мартинов ятаган във възбудено състояние.

Не с това обаче приключила излагацията на играча на „Локомотив“. Върхът на щуротията дошъл, когато Камбуров включил плазмата във фоайето. Без да му мигне окото, пуснал порно канал и надул звука на макс. Докато персоналът реагира, хората изпаднали в ужас от охканията и пъшканията, огласили хотела.

В крайна сметка след намеса на охраната разгоненият Камбур бил озаптен. Събрали му парцалите и го изпратили до стаята. А Марто си тръгнал намръщен, понеже му развалили купона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *