Мариана Векилска подозира, че злобна колежка я е набедила за обратна

Скандалната снимка от партито на Петя Стефанова (вляво) с Мариана Векилска (вдясно), която нито целува, нито ближе с език другата дама, а просто позира до нея

  Гнусен компромат по адрес на Мари­ана Векилска разбуни тв средите миналата седмица. Тогава в публичното прос­транство се появиха Фейсбук снимки на чаровната новинарка, на които тя пози­ра в обятията на свои дружки. По всичко личи, че трите дами просто са подпийнали и се лигавят чисто по женски. Само че зложелателите на Ве­килска побързаха да я определят като лес­бийка, лепвайки чер­но петно върху иначе перфектния й имидж на любяща съпруга и грижовна майка.

 Скандалът с въпросни­те снимки продължава да отеква по коридорите на Би Ти Ви. Според запознати, когато разбрала каква ис­тория е изфабрикувана по неин адрес, половинката на радиоводещия Симеон Колев не могла да сдържи сълзите си от гняв. 

Колегите на Мариана са наясно, че лесбийският компромат няма нищо общо с истината и пухка­вата водеща няма влечение към собствения си пол.

Мариана Векилска с дъщеря си, Симеон Колев и синът им

  Те обаче се чудят кой ли е подсказал на медиите, че във Фейсбук се мъдрят по-особени снимки на тв звездата.

 Най-пресните слухове в Би Ти Ви гласят, че злобна колежка е натопила воде­щата на крат­ките емисии новини. Зложелателката на Ве­килска била със ста­тут на нейна приятелка в социалната мрежа и имала достъп до пикантните фотоси.

 Истината е, че предизви­калите вълнения кадри са правени на миналогодиш­ния рожден ден на Петя Стефанова, която навреме­то също беше част от Би Ти Ви като партньорка на Николай Бареков в сутреш­ния блок „Тази сутрин“. На тогавашното парти в нейна чест присъствали и още не­колцина дами, работещи в частната медия. Те поддър­жат всекидневен контакт с Векилска и не е изключено и някоя от тях да е издала какви волности са се случили на женския купон.

 Самата Мариана все още не се е съвзела емоцио­нално след обявяването й за лесбийка. Голямата й утеха е, че повечето й ко­леги в нюзрума категорич­но застават зад гърба й. Приятелите й в Би Ти Ви я съветват да не хаби нерви за подобни глупости.

 Зад журналистката за­става и мъжът й Симо Колев. Той дори се изсмял от сърце, когато прочел, че по­ловинката му е лесбийка. Радиоводещият опитал да обърне нещата на шега, но точно в този момент на Ма­риана не й било до майтапи за сексуалните й предпочи­тания и разкрепостеността й в спалнята.

 Векилска се заклела на всяка цена да разкрие „кър­тицата“ сред приятелите си. Новинарката е убедена, че рано или късно ще се разбере кой й е скалъпил компромата и ще го нака­ра да съжалява горчиво за постъпката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *