Марешки изневери на Яне Янев по новогодишните празници!

Яне Янев

  Раздор в най-шумния брак по сметка на изминалата година между аптекарския бос Веселин Марешки и Яне Янев се разкри благодарение на пловдивски сайт.

Колегите публикуваха папарашки снимки на милионера от Варна, който по анцуг бута количка с дамски тоалети на турското летище „Ататюрк“. Според сайта той се завръщал в навечерието на Йордановден от ваканция в Австралия.

Веселин Марешки бе уловен от папараци да се прибира сам след екзотичен воаяж

Пловдивските журналисти с основание забелязали, че аксесоарите в свръхбагажа на аптекаря и новоизлюпен политик не принадлежат на неговата половинка Яне Янев, а на законната му съпруга.

Това са първите от месеци насам снимки, на които Марешки се явява без Яне Янев. В последно време българската публика свикна да ги вижда неотлъчно заедно, а по-тънки наблюдатели на обществения живот у нас заподозряха, че варненецът е изместил от сърцето на консерватора от Сандански законната му половинка Галя. Последната танцува само едно лято в публичния ни живот, когато на 29 май 2011 година Яне Янев вдигна шумна сватба, за да опровергае някои недобронамерени слухове за личния си живот.

Галя бе показана по време на сватбата и малко след нея, след което напълно изчезна.

Празнотата в живота на неуморния разобличител на корупция бе запълнена след последните президентски избори, на които Яне обеща да уволни Бойко Борисов. Той не само че не го направи, а премиерът стана сват на политическата му коалиция с Марешки, наречена от някои зевзеци „Ярешки“.

Двамата явно са имали нужда да си отдъхнат един от друг, и то доста сериозно, след като Марешки е избягал чак в далечния континент, коментират политически наблюдатели. Според тях такива раздели в политиката са опасни, особено преди избори, защото сърцето на единия може да бъде запълнено от някой друг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *