Мара Отварачката пуска грозни слухове по адрес на Цветелина Янева

Цветелина Янева и Мария (вдясно)

  Най-големите приятелки в чалгата – Цветелина Янева и Мария, се смразиха люто, макар че войната им засега се пази в тайна от феновете и гилдията.

Отварачката и Цветелина се сдушиха преди три години, когато Мария все още беше омъжена за милионера Димитър, а Янева тъкмо се беше хванала с богат мъж. Двете тогава не излизаха от скъпарските бутици и по цял ден обикаляха по молове и СПА центрове. На промоцията на последния албум на Анелия точно преди Нова година двете не спряха да си бъбрят и дори не

Мара Отварачката

обръщаха от елементарно възпитание внимание на случващото се на сцената. Тогава охраната им разбута целия ВИП в клуба, като дори им осигури пространство сред останалите колеги, за да могат да се догримират на спокойствие.

Само две седмици по-късно Мария направи промоция на своя диск, на която Янева не присъства. Всички се зачудиха какво се случва. Оказва се, че точно по това време двете сa се скарали жестоко, тъй като Цветелина била грозно злепоставяна от Отварачката. Последната ръсела интриги, заявявайки, че блондинката се интересува само от богати спонсори.

Янева дълго време търпяла изблиците на Мара, но накрая й дошло до гуша, вдигнала телефона и двете се изпокарали люто. Обвинила я дори за краха на общата им песен ..К’во правим са“.

Цветелина се зарекла повече никога да не проговори на нахалната Отварачка, като забранила и на свои приятели да споменават името й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *