Мара Отварачката източи банковите сметки на Гущеров

Влюбените Мария и Гущеров

  „Приключвам с участията по кръчмите“, отсече с нескрита гордост фолк певицата Мария, по-известна като Отварачката.

Феновете на чалгата коментират, че от началото на годината миньончето почти не се е мяркало по нощните клубове, където обикновено преминават изявите на фолк звездите. Тя сама предпочела да си стои вкъщи за да се хареса на гаджето си – милионерския наследник Християн Гущеров.

„Ще работя по-малко заради дъщеря ми Марая и Хриси. Не съм приключила с кариерата си, продължавам да правя нови песни и клипове. Уморих се обаче от изяви, вече 13 години съм на сцената. Дойде време да се отдам на себе си“, разсъждава Мария, изживявайки се като преуморена световна звезда на шоубизнеса.

За да докаже, че няма финансови затруднения, брюнетката не спира да бълва нови клипове и песни, които струват по 40 000 лева. Очевидно е, че финансовата река извира от джоба на Гущеров-младши и няма никаква възвръщаемост. За пример, през миналата година колежката на Отварачката Галена похарчи близо 150 000 лева за клипове от семейния бюджет, но парите бяха избити само за три месеца.

„Галена направи разумна инвестиция и излезе на печалба, докато Мария пуска само за да не я забравят коментират колеги на изпълнителката.

От началото на годината тя е заснела шест клипа, като готви и седми. Сметката показва, че е похарчила 250 бона от парите на Гущеров. За да не ядосва продуцентите си от „Пайнер“ със своя мързел, Мария си сложила хонорар от шест хиляди лева, какъвто по време на криза не могат да си позволят дори Преслава, Андреа и Галена.

„Никой собственик на заведение няма да я покани и тя го знае прекрасно. Така хем се измъква пред Митко Пайнера, хем налива пари във фирмата му, като плаща на екипите му за клипове и песни. И вълкът сит, и агнето цяло“, добавят запознати.

Отварачката вече не се свени да пренебрегва и публичните си изяви. Преди десетина дни е имала ангажимент към „Почивна станция“ по Нова телевизия, но в последния момент го е отменила, за да пътува с Християн до Венеция. Именно заради този воаяж се появиха слухове, че двамата ще се женят. Силиконката категорично отрече, като заяви, че има време за всичко. Явно Мария е сигурна в чувствата на Гущеров, защото се изказа доста самонадеяно: „Не съм от жените, които държат да се застраховат финансово, като се омъжат за някого. И да имаш, и да нямаш брак, не можеш да държиш някого насила до себе си“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Нейни конкурентки от бизнеса злорадстват, че е абсолютно права, тъй като клюките, че Гущеров-младши се заглежда по чуждо, стават все по-упорити напоследък.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *