Майката на сестри Белнейски клекна на убиеца! Обработил я адвоката му Марин Марковски

Фани Белнейска и съпругът й в заседателната зала

Невероятно!  Майката   на   жестоко закланите  сестри Росица и Христина Белнейски – Фани Белнейска, саботира зрелищно осъдителната присъда на убиеца на дъщерите й Лазар Колев. В шокиращо заседание на Върховния касационен съд, който трябваше да осъди окончателно и безвъзвратно  31-годишния  екзекутор на двете момичета, Фани  Белнейска призова магистратите делото да се върне за ново преразглеждане, след което припадна в съдебната зала.

Пазарджик се тресе от ужасяващ слух: Вуйчото на Лазар Колев броил 200 бона на родителите за саботаж на процеса

Настояването на Фани Белнейска и съпруга й Стоимен втрещи дори адвоката им Иво Найденов, който не скри съмненията си, че почернените родители са обработени“ от трета страна без знанието му. В съдебния трилър Иво Найденов бе освободен като адвокат на фамилия Белнейски, а цял Пазарджик заговори: ..Майката взе парите на убиеца на децата си за да го измъкне от пандиза!

Според различните инстации на градската мълва Фани Белнейска е прибрала 200 000 лева от хлебния бос Паун Лазаров, който е вуйчо на Лазар Колев. Пазарджишкият милионер Паун Лазаров първоначално бе подозиран като съучастник на племенника си в жестокото убийство на Росица и Христина Белнейски.

Лазар Колев

  Обезобразените трупове на двете момичета бяха открити на 31 януари 2006 г. в местността Грамадите край Пазарджик, а близо две години жестокото им убийство не можеше да бъде разкрито.

Случаят бе разплетен едва след като в Пазарджик бе командирован столичният топ криминалист Веселин Мартински. В края на 2008 г. Лазар Колев – Гангстера бе арестуван, а ДНК следи недвусмислено доказаха съпричастността му към убийството на Роси и Хриси. При разследването на престъплението се оказа, че Лазар Колев е бил заподозрян от ченгетата още в първите дни след убийството, но богатият му вуйчо Паун Лазаров го е измъкнал от лапите на правосъдието с подкупи и чрез осигуряване на фалшиво алиби.

Лазар Колев е защитаван от адвокат Марин Марковски,а преди около година и половина тръгна слух, че за оневиняването на убиеца са приготвени 500 000 лева подкупи. Очевидно в тази мълва има нещо достоверно.

Все пак през юни 2011 г. Окръжният съд на Пазарджик призна Лазар Колев за виновен, а извергът получи доживотен затвор въпреки опитите на защитата му да прехвърля вината на други. Самата Фани Белнейска и мъжът й Стоимен допреди няколко дни бяха категорично убедени, че именно Лазар Колев е извергът, изнасилил и ликвидирал децата им. Изведнъж преобърнаха мнението си на 180 градуса.

Адв. Марин Марковски

  „Не мога да повярвам, че майката се договори с убийците на децата си за пари. Моля се Фани да не е взела пачките, а да е била заплашвана… Така поне ще може да спаси душата си“, коментира близък до родителите на сестри Белнейски, потресен от постъпката им.

Други обаче ги оправдават. „Те живеят изключително бедно. Децата им няма да се върнат. Защо поне да не приберат 200 000 лева, та да има с какво да живеят прилично, да се отърват от пустата сиромашия. Нали сега си имат друго детенце“, казва една от съседките им в Пазарджик.

Според друг слух минути преди делото адвокат Марин Марковски е придърпал настрана Белнейски и им е предложил 200 000 лева, за да поискат ново преразглеждане. Именно по тази причина семейство Белнейски закъсняло за заседанието и изглеждало стресирано. Фани Белнейска пък явно не е издържала на рязката смяна в поведението си и припадна минути по-късно, когато делото започна.

Ако искането на родителите на Росица и Христина бъде удовлетворено, то съдебният процес ще започне отначало и Лазар Колев ще бъде освободен от килията. Все пак висшите магистрати едва ли ще допуснат това да се случи, тъй като доказателствата срещу Колев са изключително солидни, а ДНК-пробата сочи с невероятна категоричност от 99,975%, че килърът е той.

Преди да се стигне до третата и последна инстанция – Върховен касационен съд, присъдата доживотен затвор на Лазар Колев бе потвърдена и от Пловдивския апелативен съд през ноември 2011 г.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Майката на сестри Белнейски клекна на убиеца! Обработил я адвоката му Марин Марковски"

  1. okool   06.04.2012 at 12:54

    Мъро е най-добрия и умен адвокат! Винаги печели на трета инстанция и връща дела или направо оправдава!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *