Майката на Белнейски прави нови разкрития!

сестри Белнейски

Фани – майката на двете зверски убити тийнейджърки Росица и Христина Белнейски, направи нови стряскащи разкрития. Почернената майка споделя през сълзи, че напоследък в България все по-упорито се носят  слухове, че в убийството на децата й има забъркани много силни фигури от политическия елит на страната.

Според коментарите ставало дума за народни избраници. Госпожа Белнейски  ясно заяви, че на никого не прави чест политизирането на това ужасяващо деяние, както се случва в момента. Според Фани, това е вследствие на големия отзвук, който предизвика зверското убийство, развълнувало цялото общество. Затова се намират и хора, които се стараят да извлекат и дивиденти, нападайки една или друга политическа сила. Майката и нейният съпруг все още очакват справедливостта да възтържествува и най-после да бъдат наказани подобаващо убийците на техните момичета. Фани изплака, че не е успяла да види девойките абитуриентки или в бяло булчинско було. Затова

почернените родители

жената е категорична, че извършителите на жестокото деяние трябвало да си платят за отнетия млад живот и съсипаното й семейство. Затова и двамата родители очакват да чуят от съда името и да другите убийци. Почерненото семейство предполагат, че имало хора , които са наясно с цялата истина около този все още неразкрит докрай случай. Според Фани, двамата политици, за които се носи мълвата все още били депутати в Народното Събрание. Жената ще приеме за победа ако Върховният касационен съд върне, макар и малка част от делото, отново за разследване.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AFFpHZm4u-s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *