Любо заряза Рут Колева като разбра, че чака дете от бившия си

Рут Колева и Любо

  Неочакван обрат предизвика признанието на Рут Колева, че чака дете от бившето си гадже – актьора Калоян Трифонов. Разкритието на младата певица хвърли в шок и новия й любим Любомир Жечев. 25-годишният младеж още не може да свикне с мисълта, че приятелката му е бременна от друг и по всяка вероятност времето няма да му помогне да се примири с реалността.

Новината автоматично постави под въпрос връзката на Рут и Любо. Шансовете тя да продължи след края на „Къртицата“ са стряскащо малки. Бременността на Рут се оказа повратен момент и в отношенията й с водещите Иван и Андрей. Възмущението си от тях певицата обяви публично.

„Знаех от няколко дни. Останах без думи, когато ми каза. Опитах се да я подкрепя, защото знам на какъв стрес е подложена в момента“, заяви Любо във вторник, когато новината за бременността на Рут бе оповестена на живо в ефира на ТВ 7. Сензационната вест бе тиражирана дни по-рано от столичен ежедневник. Първоначално таблоидът бе обвинен в лъжа, но се оказа, че написаното е вярно.

Рут очаква бебето на Калоян, но това не й попречи да завърти главата на друг

Любо сподели, че е бил много изненадан от признанието на приятелката си, че е бременна от бившето си гадже.

Таткото на бебето Калоян пък коренно промени отношението си към Рут. Той се включи по телефона в предаването и се държа учудващо добре с доскорошната си любов. А само допреди дни я смяташе за предател. Актьорът от сериала “Отплата“ даже я нарече Юда. Написа го в профила й във фейсбук по Великден.Тогава Колева даде да се разбере какво решение е взела. След като дълго се двоуми, младата певица избра пред Калоян своя съквартирант в „Къртицата“. Едва ли обаче Рут и Любо ще останат заедно. Авантюрата им приключи в момента, в който се разкри положението на певицата. Любо бил объркан и не знаел какво да предприеме. Рут не му се сърдела. Напротив – и тя имала най-малко нужда от любовник в този труден момент. Искала единствено подкрепа и разбиране. Точно това й обеща и Любо. С Рут вече се държат като добри приятели, а не като гаджета. Не се прегръщат и целуват, както преди. Продължават обаче търсят компанията си и да водят задушевни разговори. Точно от това спокойствие, а не от любовни дилеми се нуждае Рут сега, коментират в екипа на шоуто.

Друга актуална тема в „Къртицата“ е отношението на Колева към водещите Иван и Андрей. Певицата открито плюе срещу „опосумите“. Обидата си от двамата тя изрази и във вторник, когато в лайф на предаването обяви сензационната новина, че чака дете. Вие ме принудихте да разкрия това нещо.

Аз не исках. Исках да избера сама момента, в който да го кажа на обществото, както и начина, по който да го направя“, обясни Колева. Доста по-рязка бе певицата в личния си профил във фейсбук. Там Рут открито изрази отвращението си от Иван и Андрей. „Потресена съм и съм отвратена, че съществуват хора, които не ценят елементарни, морални и човешки права. Няма нищо по-гнусно и безкомпромисно от медиите и тяхната безскрупулна жажда за рейтинг“, написа огорчената Рут.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *