Любо Ганев потроши коментаторски пулт

Любо Ганев
170-килограмовият Любо Ганев чупи всичко, до което се докосне

  Легендата на родния волейбол Любо Ганев става опасен за собствения си живот и за този на околните, след като в рамките на няма и седмица се забърка в два инцидента. Гигантът бил като слон в стъкларски магазин на европейското първенство по волейбол в Полша и Дания, разказаха очевидци пред столичен всекидневник.

170-килограмовият Любо вече има на сметката си две щети – потрошен коментаторски пулт и счупен стол. „Като нищо до края на първенството ще причини още щети“, твърдят от щаба на отбора, на който Ганев се явява водач. Най-голямата драма се случила на мача срещу Полша (3:2).

На два пъти Ганев изправи косите на екипа на NEWS7, който предаваше пряко от Гданск.

„Майка му д’е*а!“ изпсува Любо след края на втория гейм, като мислеше, че микрофоните не са включени. Точно тогава поляците водеха с 2:0 и Ганев решил да изпусне напрежението с една от посочните реплики в речника си.

Любо Ганев В петия гейм бившият капитан на националния отбор съвсем се разпалил и накрая бушоните му гръмнали. В най-драматичната част от трайбрека Любо цапардосал с юмрук коментаторския пулт от яд, че онези отбелязали точка. Не си премерил обаче силата и машинарията блокирала. Белята не свършила само с повредата. От удара се прекъснал някакъв кабел, през който идвал звукът към тв канала. В резултат милиони зрители гледаха само картина в продължение на няколко минути, без да се чува нито коментарът, нито даже скандиранията на публиката в залата. Другият коментатор Петър Стоянов пребледнял, осъзнавайки какво е причинил Ганев.

В крайна сметка положението било спасено от печени техници, които довтасали на момента да отстраняват повредата. Криво-ляво закрепили джунджуриите точно в момента, когато Теодор Салпаров направи победното отиграване за България. При включването се чу победоносният рев на Любо Ганев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *