Люба Кулезич разярена на стилистите си

   Застаряващата тв водеща Люба Кулезич редовно вдигала скандали на стилистите от ТВ7, където се подвизава като водеща.

 Любица, както е истинско­то й име, постоянно искала момичетата да й осигуряват тоалети, които да сва­лят поне 10 години от напредналата й възраст. Въпреки невероятните усилия на стилистите годините на Кулезич безпощадно цъфват на екрана. В едно от последните си предавания тя се бе пре­менила в сива сатенена рокля. Очевид­но дизайнерките са искали да й скроят гаден номер, без да я предупредят, че деликатният плат издава всеки дефект в тялото, а на възрастта на Кулезич те не са малко. Тъй като недоволни от визията й зрители възроптали след и без това нискорейтинговото предаване, Кулезич изригнала е нюзрума и направила на таратор стилистите, които нямат никак­ва вина, че сръбкинята е родена през 1955 година. „Тази напълно е полудяла. Не стига, че се държи театрално и неес­тествено и разказва тъпи вицове в пре­даването си, в което кани едни и същи измислени герои, но си въобразява, че е сексбомба. Не сме преживели по-голям абсурд в професията от лансирането на Кулезич в нея“, коментират ветераните в тв жанра, които в момента се трудят за поръчковите издания на ТВ7.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Люба Кулезич разярена на стилистите си"

 1. Иван Иванов   22.03.2012 at 18:39

  Люба е много високо ниво човек. Нормално е да не я разбират тъпанарите. Ами има и професор Вучков в крайна сметка. Глупаци !

  Отговор
  • пенчо   22.03.2012 at 19:23

   Абе, ей, Иван ли си, Иванов ли си…! Бе що не идеш да се застребяш някъде. Кво високо ниво е тоя парцал на ГЕРБ Люба Кулезич бе?!? Тя е пример за антижурналистика – високоплатена продажна пача е тя, пич, и подлога на малоумното управление на Борисов. Харе бегай да играеш и не се занимавай с неща, които не разбираш!

   Отговор
 2. Василена   20.05.2012 at 17:42

  Страхотни са предаванията на Кулезич! Интересни, поднесени интелигентно и РАЗЛИЧНО. На фона на всички други псевдо журналистки тази жена ми връща надеждата, че в тази държава има място и за интелект и изисканост. Разбира се, дребните неразвити душички не могат да отстъпят в злобата си. Както и да е! И между другото, всеки що годе интелигентен човек ще предпочете Люба Кулезич пред Лора Крумова. Просто защото все пак иска да се разсъни – и буквално и символично.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *