Ламбо съсипан от публичните изяви на сина си Владимир

Стефан Данаилов

  Семейните проблеми на Стефан Данаилов нямат край. Макар, че всичко около 25-годишната мистерия с незаконния му син от Ирен Кривошиева вече е разкрито, Ламбо продължава да понася тежестите на греховната любов с актрисата отпреди четвърт век.

През последните седмици звездата вероятно съжалява горчиво за факта, че събра смелост да признае за своя извънбрачен наследник. Дори и в най-големите си кошмари Данаилов не е подозирал, че собствената му плът и кръв ще петни името му, излагайки го публично пред цяла България.

Причината за това са неадекватните изказвания и странното поведение на Владимир Данаилов в медиите, включително и в пресата. Незаконният син на големия актьор реши да се установи трайно в родината и втрещи всички с житейската философия, която изповядва.

Владимир Данаилов

По думите на самия младеж неговият единствен баща е Бог. Владимир мечтае да направи света по-добър за всички хора, учейки ги на принципите, че земните същества са равни и единственото, на което трябва да се отдадат и да следват, е природата и нейните закони. Затова синът на Ламбо ходи бос къпе се през десет дни, а косата и брадата му не са виждали гребен и ножица от месеци наред.

В комбинация със съжденията, че родителите му са заблудени, но той не им се сърди и знае, че някога ще „прогледнат за истината“, поведението на младия мъж е, меко казано, неадекватно спрямо това на връстниците му. Самият Владимир няма точно обяснение какво му е повлияло толкова силно да се откаже от модерния си живот в Америка и да заживее на българска земя по-скромно дори от столичен клошар.

Най-лошото от всичко обаче е, че критият 25 години Ламбов наследник даде гласност на възгледите си и сякаш напук на родителите си обиколи едни от най-гледаните предавания в родния ефир. Публичните изяви на Владимир буквално са съсипали Стефан Данаилов, стоварвайки се като тежък чук върху гордостта и егото му.

Владимир с майка си Ирен Кривошиева

Актьорът бил стъписан от изказванията на детето си и се срамувал от окаяния вид, в който шества по телевизиите. След като телефонът на бившия културен министър прегрял от обаждания, той се затворил у дома си и престанал да вдига на когото и да било. Ламбо горчиво съжалявал, че се е забъркал в кашата на Ирен Кривошиева, тръгнала от издаването на мемоарната й книга, в която надълго и нашироко разказа за незаконния си син Владимир.

Историята започна миналата година и понеже нямаше накъде да мърда, екранният майор Деянов предпочете да се признае за баща на Владко, вместо да зарови глава в пясъка. Сега обаче бумерангът на миналото се връща с цялата си сила върху него и ще не ще, любимецът на женската публика търпи униженията от собствения си наследник.

За да не бъркат още по-дълбоко в раната му, приятели и колеги на Стефан Данаилов единодушно са решили да не повдигат болната тема за наследника му. Самият актьор помолил пред него да не се коментира нищо, свързано с публични изяви на Владимир, тъй като не му е приятно.

Темата била още по-мъчителна за половинката на Ламбо – Мария, която от почти 50 години е негова вярна спътница. Въпреки, че винаги е била наясно със съществуването на незаконния му син, достолепната дама не желаела да приеме момчето в семейното ложе или поне да се запознае лично с него. Госпожа Данаилова била непоколебима в мнението си за Владимир, а изказванията за „заблудения“ му баща и затова как му прощава всичко, още повече затвърждавали позицията й, че Ламбо не бива да общува повече с ексцентричния младеж.

„На Стефан му е много болно в цялата тази ситуация. Мислеше, че 25 години по-късно, разкритието на истината ще му донесе повод за гордост с Владимир, а се оказа, че Ирен Кривошиева за пореден път го нарани, отглеждайки един абсолютно неориентиран млад човек, който не е наясно нито със себе си, нито с това, което говори“, признават с тъга аверите на Стефан Данаилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *