Кристалина Георгиева зависима от ГЕРБ заради арестувания й племенник

Кристалина Георгиева

  Еврокомисарката Кристалина Георгиева е зависима от ГЕРБ и всяка нейна стъпка встрани от правилната линия ще я дискредитира пред Брюксел. Племенникът й Виктор още е в ареста за рекет“, казва популярен политик от отиващото си 41-во народно събрание. Виктор Кинов е спецполицай в ГДБОП.

Работи в направлението „Контратерор“. Преди това е бил разузнавач в едно от районните полицейски управления. През юли миналата година 28-годишният Виктор Кинов е арестуван от колегите си заради злоупотреба със служебното си положение. Запознат с действията на полицейските служби твърди, че това не е случайно, а Кинов е закопчан, за да се държи изкъсо леля му Кристалина. „В последните две години Кристалина Георгиева започна да се разграничава от политиката на ГЕРБ и лично от министър Цветанов. В определени среди тя е коментирала, че действията му не се приемат добре в Европа. Това е стигнало до ушите на Цветан Цветанов и той е предприел мерки, за да я подчини чрез близките и роднините й.

Виктор Кинов и Борис Събев в съда

Затова и арестуваха племенника й Виктор, когото отглеждаха като писано яйце в ГДБОП“, разказа източникът ни.

Кариерата на Кинов като полицай тръгва като разузнавач в РПУ.

Той е висшист от Института по библиотекарство, който се ръководи от проф. Стоян Денчев – бивш заместникди-ректор на „Мултигруп“. Това не е случайно, защото Денчев и бащата на Виктор – Васил, са приятели от времето, когато „Мултигруп“ е най-мощната икономическа групировка в България.

След като става ченге в ГДБОП, племенникът на Кристалина Георгиева започва да върти схеми с изнудвания. Точно затова е арестуван през юли заедно с колегата си Борис Събев, бившия полицай Георги Сучев и криминално проявения Георги Воденичаров.

Те заедно са изнудвали бизнес дама да им прехвърли шест апартамента колкото има и вътрешният министър, плюс 300 хиляди лева, за да покрият сигнал срещу нея за измами. Жената пуснала жалба и тя веднага била докладвана на министър Цветанов, който още преди това дал разпореждания племенникът на Кристалина Георгиева да се следи изкъсо. След това направили постановка, за да арестуват Виктор Кинов, който бил двигател на схемата за изнудвания. От отдел „Вътрешна сигурност“ дават белязани пари на бизнес дамата, които да предаде като подкуп на Кинов и компания и това става в нейния офис. Когато взели 50-те хиляди лева, които са само част от уговорената сума, бандитът Георги Воденичаров прибрал своя дял от 12 500 лв и си тръгнал. Бившият БОП-аджия Георги Сучев тръгнал към доскорошните си колеги Кинов и Събев, за да им даде тяхната част. При подялбата тримата са арестувани. Разследването срещу племенника на Кристалина Георгиева веднага е засекретено. Според едни източници той още е в ареста, но магистрати твърдят, че отдавна е вкъщи, вероятно след намесата на леля си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кристалина Георгиева зависима от ГЕРБ заради арестувания й племенник"

  1. Елизабет   27.02.2013 at 20:00

    Отново болни фантазии.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *