Крадецът на инкасото от 1,5 млн. лв. в Пловдив Георги Енев – убит!

крадеца милионер!

За това алармират от най-голямата в света фирма за охранителни услуги G4S, от чиято кола изчезна и колосалната сума. Те обявиха, че ще започнат свое собствено разследване.

Новината изтече от представител на международната охранителната компания, със седалище във Великобритания. Компанията има над 135 офиса в 125 държави по света. Да си припомним, че с този дързък грабеж, крадците забогатяха с 1.5 млн. лева, задигнати от бронирана инкасо кола именно на G4S. Това се случи в Града под тепетата на 22 юни, около 14 часа. За обира бе обвинен Георги Енев, чието местоположение все още не е известно нито на полицията, нито на роднините му. Този случай остана като загадка с доста неизвестни. Според пресни слухове, той бил

Георги Енев е в неизвестност

забелязан в родопския балкан, около село Хвойна. Също така, информацията за изчезналата сума е доста противоречива. Не е ясно и дали извършителят е действал сам или в съучастие. Свидетел разказва, че го е видял сам самичък да товари торбите с пари в колата си. Но доколко е надежден свидетелят, от полицията мълчат. В момента вървят слухове, според които той е бил затрит от съучастниците си, след обира. А дали е така органите на реда отново мълчат. Това е вторият удар по инкасо автомобил на G4S. Преди няколко месеца обирджии задигнаха близо 2 милиона лева на пътя между Габрово и Севлиево. Похитителите все още се издирват.

Банков обир:
http://youtu.be/6wQUoy1MIcM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *