Коритаров бесен на Мартин Карбовски – ще го съди!

Георги Коритаров

  Георги Коритаров възнамерява да заведе съдебно дело срещу Мартин Карбовски. Журналистът е гневен от филмчето, което излъчи в последното си предаване по тв 7 колегата му. Това е интервю, записано преди 3 години, в което Коритаров разказва цялата истина за агентурното си минало и за прословутия агент Алберт.

Тогава обаче Коритаров се отказал интервюто да се излъчи и се разбрал с Карбовски разговорът да не се показва. Днес, 3 години по-късно, Мартин решил внезапно да наруши договорката им и излъчил без предупреждение записа по ТВ 7. Алберт звънял на пожар на колегата си преди излъчването, но хитрият Карби не си вдигал телефона.

Мартин Карбовски успя да преметне с лекота колегата си

В отговор Коритаров възнамерява да заведе дело. Той дори се е консултирал с юрист. Специалисти обаче са на мнение, че няма никакъв шанс да осъди водещия от ТВ 7. Причината – участвал е доброволно в записа на предаването и това си личи от разговора. „Било е необходимо Коритаров да изпрати предварително нотариална покана, че не иска материалът да бъде показан – тогава Карбовски би бил в нарушение. Сега обаче няма как да го осъди и Коритото ще пие една студена вода“, обясняват юристи.

В действителност в предаването на Карбовски агент Алберт бе представен в цялата мрачност на Държавна сигурност. Цялото интервю бе решено драматургично в черно-бели тонове. Операторът бе снимал отдолу, така че Коритаров да изглежда като изпечен доносник, чужд на всякакво покаяние.

ВИЖ  ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *