Кокаиновият бос Камен Куката вилнее безнаказано по пътищата с бързите си коли

Камен Куката

  За кокошка няма прошка, за милиони няма закони! Този хит от зората на чалгата у нас действа с пълна сила за плевенчанина Камен Балбузанов, известен и като Камен Куката. 35-годишният гангстер бе сред задържаните при акцията на ГДБОП срещу групата за разпространение на наркотици, начело на която е Христофорос Аманатидис-Таки.

Освен кокаинов крал, соченият за любовник на плеймейтката Златка Райкова вагабонтин се оказа и безскрупулен джигит на пътя. Най-известният мафиот под плевенската Панорама притежава два автомобила („Порше 911 GT3RS“ и „Порше Карера GT“), които познавачи оценяват съответно на около 170 и 400 хиляди евро и с които Балбузанов гази необезпокояван Закона за движение по пътищата в родния си град.

Зеленото Порше 911 на Камен Куката

Подвизите на 35-годишния довереник на Таки се разпространяват в сайта за видеообмен Vbox. В три любителски клипчета знаковата фигура от подземния свят вилнее с бързите си коли, за които обаче ограниченията на пътя не важат.

В най-скандалното видео плевенският Шумахер нарушава закона три пъти в участък, не по-дълъг от два километра. Ако КАТ се самосезира, би трябвало веднага да отнеме свидетелството му за правоуправление на моторни превозни средства. Или поне да го тресне със солена глоба.

Зад волана на маслено-зеленото порше 911 Куката предприема изпреварване в райони, маркирани с непрекъсната линия. И то няколко. Съгласно действащите законови разпоредби неправилно изпреварване се наказва с глоба до 500 лева.

Мафиотът пресича кръстовище в Плевен със 100 км/час

Плевенският джигит попада под ударите на Закона за движение по пътищата и по друга точка. При разрешена максимална скорост от 50 км/час в населени места Куката натиска педала до дупка. От светофар в центъра на Плевен Камен тръгва със 100 км/ч, колкото ускорява мощният му звяр за някакви си 3,9 сек. Или още 300 лева глоба за превишение от 31 до 40 км над ограничението. Ако, разбира се, има кой да напише актовете на Куката.

„Той от години хвърчи като бесен с колите си. Хвалеше се, че миналото лято вдигнал 284 километра на магистралата и дори си беше заснел рекорда с камерата на мобилния телефон.

Камерите по пътя го били снимали, но, естествено, не му направиха нищо – дал 1000 лева рушвет и му оправили всички актове“, разказва плевенчанин, запознат с делата на Куката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *