Кой купи жилище и джип на Люба Кулезич?

Люба Кулезич

  Стотици хиляди е прибирала Люба Кулезич от основната си мишена през последната седмица – Делян Пеевски. Като водеща на предаването „Насреща“ по неговата телевизия ТВ 7 журналистката е била най-добре платената в медията.

„За малко повече от година Кулезич си купи огромен апартамент в престижен столичен квартал, джип и остави сериозни сметки. Затова на нея най не й отива да играе, ролята на борец срещу Делян Пеевски и ДПС.

Изключително цинично е да преиграва с народните бунтове и да се прави на съпричастна, защото всички знаем как допреди няколко месеца с апетит яде кюфтетата“, коментираха пред нейни бивши колеги от телевизията.

Делян Пеевски

За медията на Пеевски Кулезич се раздаваше докрай, а срещу това бюджетът на предаването й надхвърляше 45 хил. лева седмично. 90 на сто от тези суми си прибирала водещата, недоволстват от екипа й.

На всичкото отгоре последните предавания на Любица, както е рожденото име на журналистката, са хонорувани двойно. По времето на първоначалното натрупване на капитала основни гости на устатата водеща бяха Цветан Цветанов, специалистът по черен пиар Огнян Стефанов, осветен с агентурния си псевдоним от ДС Академик, скандалният банкер Георги Цветанов, както и треторазрядни активисти на ГЕРБ.

Водещата веднага след нападението

„Насреща“ беше за партията на Бойко Борисов като едновремешното „Хора и дела“, предшестващо „Съветския петък“ по БНТ, за партията на Тодор Живков. След като ТВ7 смени политиката и тръгна срещу ГЕРБ, Кулезич продължи пропаганда в Нова телевизия, където всяка събота и неделя громи враговете на любимия си партиен и държавен ръководител. Паметливи припомнят, че преди да се отдаде на харизмата на Бойко Борисов, Кулезич беше последователно убеден марксист-ленинец, а после и завършена демократка, защитаваща позициите на бившия си любим лидер Иван Костов.

„Побоят над журналисти е недопустим. В момента обаче никой освен идолите й Борисов и Цветанов няма интерес да я сплашва. Идеята бе да се внуши, че някой затваря устата на малцината журналисти, които все още ги подкрепят.

Най-вероятно и в този неприятен инцидент отново са се намесили силовите групи на Пашата по заръка на Бойко и Цецо“, коментират в кулоарите на телевизията колегите на Кулезич.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кой купи жилище и джип на Люба Кулезич?"

  1. дидо   20.06.2013 at 19:22

    няма по-гнусно нещо от този парцал и пачавра любица курвалезич

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *