Кметът на Пловдив иска геноцид срещу проститутките в града!

  Просто се наведох да си завържа обувките, а вие какво го изкарахте…“

Такова обяснение смотолевил мъж, сгащен да прави секс с проститутка на алея в Пловдив. Най-интересното е, че мераклията бил бос.

Звучи смешно, но за пловдивските власти, магистрати и полицаи е въпрос на ежедневие. През последните две години местният общински съвет се превърна в истинска инквизиция за жриците на любовта. Пловдив е един от малкото градове у нас, където има точна статистика за броя на проститутките и още по-точен отчет дали те плащат данъци за упражняваната „дейност“ и дали не нарушават обществения ред.

Преди няколко дни пловдивчанка, упражняваща най-древната професия във Франция, се прочу с отнет имот. Жрицата на любовта спестила от „трудовата дейност“ във френско около 320 хил. с които напазарувала апартаменти и имоти, открила купища банкови сметки. Не предвидила обаче, че след като официално няма трудови доходи у нас и не е регистрирана в бюрото по труда, това определено се набива на очи. Така проститутката била сгащена от местния съд и в крайна сметка придобивките й били отнети в полза на държавата – с мотива, че са придобити по неморален начин.

Около сто и петдесет жени проституират в Пловдив, предимно на бул. „Христо Ботев“, прочул се като „Алея на любовта“  и плац „Скобелева майка“, обясниха от пловдивската областна дирекция на полицията. Това създавало доста проблеми на патрулиращите полицаи. През вечер се налагало да правят нощни акции. Преди време полицейските автопатрули били увеличени. Настоящата пловдивска управа дори отделила 300 000 лева от бюджета си за борба с проститутките.

Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров

  Със задачата да прогони жриците от „трудовите“ им места се е заел кметът на район “Тракия“ Костадин Димитров.

За да ги прогоним от „Скобелева майка“, ще променим инфраструктурата на района“, обясни Димитров.

Никой обаче не си правел илюзии, че това ще стане лесно. Споменатият плац е предпочитан от проститутките, тъй като там обслужват шофьори на чуждестранни тирове. Намерението на общинарите е да поставят повече лампи и тротоари, пейки в тази зона, което да я направи по-публична и съответно неподходяща за „работно място“ на разпищолени „труженички“.

Самите проститутки пък изобщо не разбирали защо полицаите им налагат глоби. “Криза е, клиентите намаляват. Преди  не ни оставаше свободно време през нощта, а по 1-2-ма работим.” Така проститутките обяснили защо не плащат данъци.

„Законите важат за всички“, мотивират се ченгетата. Допълват, че преди време пловдивска проститутка отнесла две глоби наведнъж, защото едновременно правела секс на открито и люпела семки, като хвърляла люспите на земята и замърсявала зелените площи. Местните власти са безмилостни и към клиентите на жриците, ако нарушават обществения ред. Мнозина мъже си докарали сериозни семейни проблеми, след като в домовете им пристигнали писма за глоби след секс на открито с проститутка. Така жените на пишман любовчиите научавали, а в стремежа да се измъкнат, мъжете разказвали уникални небивалици.

Секрът с жрица на любовта = 3 години затвор

Вече няколко държави в Европа криминализираха ползването на услугите на жриците на любовта.

В Албания например да правиш секс с проститутка е престъпление. равносилно на сводничество. Неотдавна албанският парламент единодушно реши, че сексът с жрица на любовта ще коства на всеки мераклия три години затвор! Решението е част от опита на Тирана да премахне проституцията, която се свързва основно с организираната престъпност. Швеция и Норвегия пък отдавна наложиха забрана на проституцията на териториите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *