Кметът на Плевен бутна дете!

Кмета

Само преди няколко дни, кметицата на район „Южен“ в Пловдив, едва не прегази две деца, сега кметът на Плевен бутна 17 годишно момче.

Според очевидци, 17-годишният младеж ударил с колелото колата на кмета доц. Димитър Стойков, който за разлика от пловдивската си колежка, е помогнал на момчето и дори сам го е прегледал и приел в болница. После кметът като съвестен гражданин сам се е обадил в КАТ. Случката се разиграла в неделя сутринта, като доцентът бързал за спешна операция, оправдава се той. Стайков обяснил пред ченгетата, че бързал за спешна операция, когато го

доц. Димитър Стойков

връхлетял младежа с колелото, той не е могъл да избегне удара и момчето се треснало в гумата на джипа.  Според органите на реда, колелото на тийнейджъра било без задна спирачка, а предната му била повредена. Младежът бил приет и след това изписан от болницата, само с охлузвания.  Но онзи ден сутринта майката на момчето се обадила на кмета, че детето й имало силни болки в корема. Тогава Стайков веднага се обадил в болницата и приели злополучния велосипедист за преглед.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *