Кичка Бодурова пребори Лили Иванова по броя на войните в музикалното пространство

Кичка Бодурова

  Пореден скандал се завихри около Кичка Бодурова, нищо че си е в Америка. Темпераментната изпълнителка влезе в контра с „БГ Радио“ и с дистанционната разправия вече преборва Лили Иванова по броя на войните в музикалното пространство.

Медията отряза звездата за партньорство на предстоящата й промоция на троен албум с най-доброто от репертоара й, насрочена за 23 април в хитов столичен клуб.

Отдалеч Бодурова изпратила официално писмо до радиото, смятайки, че поканата й ще бъде уважена заради песни като „Обичам те, майко, Българийо“ и „Големият час“.

Лили Иванова

Отговорили й също с официално писмо, че тая няма да я бъде. Припомнили й, че еди-кога си в телевизионно интервю певицата е казала, че между поколенията в поп музиката у нас няма никаква приемственост и че причината за това се корени в голяма степен в „БГ Радио“. Реакцията на злопаметност силно изненадала Кичка.

„Вместо да си вземат поука и да докажат, че не съм била права, те така потвърждават мнението ми“, останала като гръмната една от последните наши певици, които пълнят залите от продажби на билети. Шлагерната звезда е сигурна, че и този път ще предизвика голям интерес, затова не й пукало от обидния отказ на „БГ Радио“.

Бодурова била одумвана в гилдията и задето обявила, че чества 30 години на сцената. Запознати с кариерата й язвително намеквали, че годинките били повече.

„Броя 30 години, откакто издадох дебютната си голяма плоча през 1983 г. с песните, с които станах звезда, а не откакто съм пропяла в детската градина“, споделя певицата, която никога не е крила, че е набор 1955.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кичка Бодурова пребори Лили Иванова по броя на войните в музикалното пространство"

  1. Роси   28.03.2013 at 16:37

    Напълно е права Кичка Бодурова,наистина няма никакава приемственост между поколенията.И това уж Бг Радио е супер измислено,не пускат никакви песни на нашите прекрасни поп изпълнители,който са се докавали с годините да не ги изброявам като започнем от Данчето Христова,Кичка Бодурова разбира се,Стефка Берова и още много други.Пускат само една Лили Иванова и само млади изпълнители!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *