Китайците ядат малки момиченца. Ужасни снимки!

Китайците ядат деца!

Става дума за реалните случаи на канибализъм в Китай. Нещо повече, тези случаи са в състояние да потресат всеки психически здрав човек. Вярно е, че гражданите на Китай все още се ядат помежду си – буквално.

По-точно традицията повелява  възрастните да ядат бебета и по-точно – само момичета. Според китайските власти, все още в страната съществува ужасната практика да се готвят и ядат бебета, споделят потресените полицаи. Според запознати, за да се възроди тази практика, отчасти е виновна и демографската политика, защото в Китай е позволено само по едно дете в семейството. А, жените там обикновено се третират като втора класа хора и когато се роди момиченце в едно бедно семейство, то се изправя пред избор или да остане без шанс за наследник, или да убие детето. Но най-често момичето бива продавано на черния пазар като …. храна. Да, оказва се, че съществува такъв пазар в Китай. Ето какво

Kитайци канибали

разкрива потресаващата изповед на един готвач на канибали. Той признава, че само от 2002 г. насам, е сготвил около 60-70 бебета за клиенти. Според него няма нищо лошо в това да сготвиш дете, така и така ще бъде убито, защо да се похабява хубавото месо, според канибала. Ако имате скрупули може да ви приготвят и плацента срещу скромната сума от 10 долара. Най-популярният метод е да убиете бебето и за да има хубав вкус, да го потопите в съд с алкохол.

Алкохолът бързо убива  и  вредните микроби. 10 секунди са напълно  достатъчни. След като бебето е мъртво, готвачът прави малък разрез, за ​​да изтече кръвта. След като момиченцата са почистени и изсушени,  веднага започва процеса на готвене. Според китайците, човешкият плод съдържа високи нива на окситоцин – хормон на „любовта“, освен това човешката плът подмладява човек. Потресаващите факти са станали достояние на полицията и в момента се води разследване. Оказва се, че консумирането на плацента не е необичайна практика в днешни дни и се е  превърнало в нещо като тенденция сред китайците.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Китайците ядат малки момиченца. Ужасни снимки!"

  1. Петя   25.06.2012 at 19:34

    Какво по дяволите не е народ с хората?! Все повече и повече се отчайвам от днешния народ.. Как по дяволите ще изядеш детето си.. собственото си дете ?!?!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *