Китаеца пристана на Евгени Минчев

Евгени Минчев и Ники Китаеца

 Евгени Минчев е новият мъж на бившата жена на Азис Ники Китаеца. Мускулестият мачо е намерил заместител на певеца в лицето на лорда и той е новият му светски и интимен покровител. Хора от обкръжението на екс-булката на Васил разкриха, че Ники почти се е пренесъл в жилището на благодетеля си и двамата си живеят като същинска двойка.

Неочакваната рокада стана съвсем скоро и бе огласена първо от столичен ежедневник. Пресните партньори бяха заснети в интимна близост навръх рождения ден на Евгени Минчев. На празника на светския хроникьор Китаеца бе плътно до него и играеше ролята на негов мил компаньон. Лордът отпразнува влизането си в 50-годишнината в италианския ресторант на „Кемпински хотел Зографски“ и не скри специалните си отношения с мускулестата бивша булка на Азис.

Влюбените гълъбчета Минчев и Китаеца в компанията Весела и Димитър Барбукови

 Двамата с Китаеца се държаха влюбено и се прегръщаха през цялото време.

Ден по-късно дойде и потвърждение на новината. Двамата отново бяха засечени заедно на друго светско събитие.

Евгени отново галеше интимно Ники, а той му отвръщаше с раболепно послушание и комплименти. „Да, с Китаеца съм“, потвърди горещата клюка Минчев.

Жестовете им не оставиха у никого от присъстващите съмнение за характера на отношенията им. И въпреки че Китаеца се опита да отрече връзката си с Минчев, оправдавайки се, че има жена и дете, думите му увиснаха без никаква тежест.

„Всеки ден е в дома на Евгени. Уж имат бизнес дела и си тръгва вечер, ама знае ли човек“, коментират свидетели на ласките на двамата мъже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *