Килията на Цар Киро – обзаведена с безумни екстри!

Кирил Рашков - Цар Киро

  Кирил Рашков от село Катуница, който е по-известен като Цар Киро, живее в охолство в затворническото общежитие край Пловдив, научихме от служители там. Дори разказвал на всеослушание, че е оправил себе си и семейството и скоро ще излезе навън.

Цар Киро вече е излежал почти година от присъдата си, защото е бил в предварителния арест, и му остава още толкова. Той беше осъден на 2 години затвор заради закана за убийство към бившата кметица Иванка Христова и сина й Веселин. Рашков обаче не е подведен под отговорност за убийството на 17-годишния Ангел Христов, след което имаше размирици в Катуница. Вместо да го тикне зад решетките тогава като подбудител, МВР използва ресурс на държавата, за да пази Рашков от народния гняв.

Дни наред ченгетата горили държавен бензин и возили цар Киро из хотели в София и Самоков. „Точно тогава се е решило какво ще стане след убийството на Ангел. Самият Киро Циганина се хвалеше, че е бил спонсор на ГЕРБ и им давал пари, както на всички партии, които са управлявали, дори в интервюта го намекна. Със сигурност знам, че има договорка между него и властта да не го обвиняват за убийството на Ангел, а той да дава още пари. Сега си живее отново като цар и скоро ще излезе от затвора, където е като на почивка“, разказва жител на близкия до Катуница град Садово.

Освен това цар Киро вече няма запори на имуществото и банковите сметки показа разследване.

За него няма и производство по конфискация от комисията, която разследва незаконно забогателите, въпреки че няма как да докаже доходи, които съответстват на разходите и охолния му начин на живот.

Цар Киро вече бил на лек режим в затворническото общежитие край Пловдив. Като истински благородник често ползвал отпуски в събота и неделя. В килията му има телевизор, мека мебел и всички екстри, които е ползвал и в палатите си. Често бил забелязван да говори и по мобилен телефон, въпреки че няма право на това удоволствие. Всички роми, които също лежат в затворническото общежитие, се грижели като роби за него с благосклонното одобрение на ръководството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *