Капка примъква “отцепници” от Волен

Капка и синът й Димитър Стоянов

   Новата Националдемократическа партия, която Капка Георгиева и синът й Димитър Стоянов регистрираха, е на път да разбие парламентарната група на „Атака“.

Формацията на Капка, учредители на която станаха петима напуснали „Атака“ депутати, може да привлече още двама-трима от хората на Сидеров, научиха довереници. Между наричаните от Волен „отцепници“ и някои от все още верните му депутати текат непрекъснати разговори, разказаха запознати. Учредителят на новата партия на Капка и бивш депутат от „Атака“ Валентин Николов потвърди това.

„Непрекъснато разговаряме с няколко колеги от групата на „Атака„. Споделят пред мен, че едва издържат при Волен. Сидеров може да се раздели в скоро време с двама-трима народни представители“, сподели Николов. Ако това стане, групата на Волен ще се разпадне, защото в момента наброява минимума от 10 души, необходими за съществуването й.

Волен Сидеров скоро ще остане съвсем сам

  Междувременно плъзна и слух, че създателите на Националдемократическата партия ще претендират за част от държавната субсидия на „Атака“. След напускането на Сидеровата група повечето пренасочиха субсидията си към ГЕРБ. „Текат преговори между отцепниците и ГЕРБ да получават обратно „под масата“ тази субсидия“, споделиха източници от „Атака“. „Това са пълни глупости“, репликираха от партията на Капка.

 

Валентин Николов: Още ще напускат

Всеки сам взема решение дали да остане, или да напусне Сидеров. Но има индикации, че поне двама-трима човека няма да издържат в тази партия и група и ще си тръгнат. Защото са нормални хора. Говорим си с тях, споделят, че им  става все по-трудно да са  в “Атака”.

 

“Атака”: Срам за Кануш войвода

Огнян Тетимов обеща, че няма да ни предаде и продаде, но го направи, без да му мигне окото. Сигурно пра-дядо му Кануш войвода, с който той толкова се хвали, ще се обърне в гроба от срам, се твърди в декларация на „Атака“ – Благоевград.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *