Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски – мишена на сръбската мафия!

Иван Бандаловскп

  Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски е скован от страх да не стане жертва на сръбската мафия, научихме от достоверни източници. Скандалният защитник не можел да си намери място от шубе, след като бе официално заплашен от сърбина „да стои далеч от него“. Защитникът, който бе в основата на бойкота и изгонването на Генерала, дори се е примолил от босовете си Митьо Гърнето и Иво Праховеца, които са му и като бащици, да му назначат охрана.

Юношата на „Левски“, който не може да се похвали с голям умствен багаж, засили Йешич към уволнението, като помогна с нескопосани изяви за двата гола на „Литекс“ при загубата на ЦСКА с 0:2.

След това се направи на болен и бойкотира треньора. Чак тези дни някой светнал футболиста с кого всъщност си има работа. Оказало се, че Йешич има яки връзки в престъпния клан на Сретан Йосич.

Именно по препоръка на сръбския бандит треньорът бил нает в „Славия“ през 2002 г., припомниха запознати. Довел го тогавашният бос на „белите“ Милчо Бонев – Бай Миле.

„В момента Сретан Йосич излежава 15-годишна присъда в Белград, но структурите му все още работят“, твърдят запознати с престъпния свят в сръбската столица.

Същите хора имали пръст и в назначаването на Миодраг Йешич за треньор на ЦСКА през 2005 г. Мениджърът на Йешич също бил в играта. Това е бившият вратар на националния отбор на Югославия Ранко Стоич. Той е много близък приятел на Генерала още от времето, когато двамата носеха заедно екипа на „Партизан“.

Миодраг Йешич

За Стоич се знае, че е въртял бизнеса с футболисти на главореза Желко Ражнятович – Аркан и съпругата му Цеца Величкович. Само за продажбата на един играч от техния клуб „Обилич“ Стоич предал на Аркан сумата от 4,5 милиона германски марки. „Срещу тези хора не е здравословно да се излиза“, казват запознати с методите им на работа.

Миодраг Йешич се е заканил, че интригантите от ЦСКА бял ден няма да видят. Освен Бандата в групата за бойкот на сърбина влязоха още Коста Стоянов – Сиропа, Мишел Платини и още няколко футболисти. Сърбинът обаче считал Бандаловски за главен организатор на преврата срещу него. Затова капитанът на ЦСКА вече се е видял в чудо да не му се случи нещо.

Бандаловски си имаше взимане-даване с криминалния контингент и преди година и половина. Бандити два пъти подпалваха колата на футболиста. Първо през октомври 2011 г. заляха джипа му със запалителна течност и драснаха клечката. Месец по-късно изгориха и луксозното „Ауди“, което се водеше собственост на баща му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *