Камен Куката отказал да върне 60 лих. лева на Красьо Черния

Камен Куката

  Скандалният съдебен кадровик Красимир Георгиев – Красьо Черния се оказа измамен от друг виден представител на плевенския престъпен контингент – Камен Куката. Вече трета година Камен Балбузанов отказва да върне 60 000 лева на Черния както и да му подпише запис на заповед, която да признае борча си, разкриха техни общи познати.

През 2009 г. Красьо Черния издействал на Камен Куката и на приятеля му Красимир Гулянския апетитни парцели в плевенския регион благодарение на контактите си в съдебната система, като за услугата отговорни кадри от Плевен поискали да бъдат стимулирани с 60 000 лева. Бившето гадже на фолкпевицата Магда платил „бонуса“ за чиновниците от своя джоб, след като получил уверението на Камен Куката, че когато работата бъде уредена, ще има солидно отчитане. Впоследствие обаче Балбузанов „забравил“ да върне парите на Красьо Черния, а борчът съвсем влязъл в графата „несъбираем“, когато избухна корупционният скандал в съдебната система.

Красимир Георгиев - Красьо Черния

Преди няколко месеца Красимир Георгиев деликатно опитал да си поиска парите, но бил отрязан безцеремонно от Куката, който поискал Красьо Черния да му даде категорично доказателство, че действително е платил 60 000 лева рушвет. „Ти ме работиш, никакви пари не си дал на никого, проверил съм – тези 60 бона са си твоя комисиона, която аз не признавам“, изрепчил се бандитът на мургавия приятел на магистратите.

Наглото поведение на Камен Куката било оставено без последствие от Красьо Черния, който не смее да се разправя с бандита заради пословичната му агресивност. Мургавият далавераджия с ланците обаче отсега се заканва, че при следващо престъпно провинение на Балбузанов съдът няма да бъде толкова благосклонен към него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *