Как пенсионерка купи завода за месо на братята Маргини!

Николай Маринов – Малкия Маргин (вляво) и Красимир Маринов – Големия Маргин

  Подозрителни камиони влизат през почивните дни в завод за пилета край София, свързан с братята Маргини. Това разкриват отлично запознати. Мутри охранявали тайнствените камиони, допълват те.

Преди време заводът бил проспериращ, но напоследък поръчките намалели. Съкратена е по-голямата част от персонала. Заводът обаче продължава да се пази от яки момчета които не давали и пиле да прехвръкне вътре.

Любопитно е, че пенсионерка от Елин Пелин сега се води собственик на завода за месо.

Николай Маринов – Малкия Маргин със съпругата си Мария Цветкова

Според справка в Търговския регистър през лятото на 2012 г. 66-годишната Илинка Делева купува фирма „Щерн енд Ко Груп“. Компанията от години държи фабриката за разфасоване на пилета и производство на пържоли. Баба Илинка става новият собственик на предприятието за нищожните 10 хил. лева, но то, както и да се погледне, струва милиони.

От документите се вижда още, че заводът няколко пъти е сменял собствениците си.

Първият притежател на предприятието, което някога е било процъфтяващо е Мария Цветкова, съпругата на Николай Маринов – Малкия Маргин.

Заводът е построен през 2000 г. от фирма „Щерн енд Ко“. По това време Мария Цветкова притежава 80% от капитала на дружеството. Бившата манекенка в онези години е собственик и на други фирми, а също и на къщи, офиси и друго имущество на Маргините.

Името на баба Илинка от Елин Пелин се появява в регистрите за първи път през 2011 г. Тогава къщата на възрастната жена е заложена като обезпечение по кредит от 720 000 евро, взети от „Щерн енд Ко Груп“. Малко след това пилешкият завод е „купен“ от 24-годишен младеж.

Той го „продава“ на баба Илинка, но остава управител на фирмата собственик „Щерн енд Ко Груп“. Отлично запознати са категорични, че възрастната жена въобще не знае за голямата си придобивка. Тя била замесена в тази история от дъщеря си, която била близка с истинските собственици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *