И футболните агитки на площада. Пашата и Иво Тонев плащат протестите!

Иво тонев и Румен Николов - Пашата (вдясно)
Иво тонев и Румен Николов – Пашата (вдясно)

  Агитките на столичните грандове ЦСКА и „Левски“ са били използвани за политически цели. Ултрасите на „червените“ са протестирали под диктовката на един от най-известните привърженици на клуба – Росен Петров – Животното. Те обаче са бранели интересите на „Атака“, а не на ГЕРБ. Не е тайна, че голяма част от привържениците на ЦСКА симпатизират на Волен Сидеров и са плътно до него в битките му срещу Бойко Борисов и Цветан Цветанов. „Червените“ фенове са благодарни на „пазителя на кворума“, тъй като само „Атака“ и единствено Волен Сидеров всички политически лидери публично обяви, че ще направи всичко възможно ЦСКА да не изчезне от футболната карта на България.

Росен Животното беше обвинен в разпространение на наркотици. Той обаче бе пуснат под гаранция през декември 2012 година след скандалното отстраняване на съдия Мирослава Тодорова, която впоследствие заведе дело срещу бившия вътрешен министър.

Най-голямата фракция от фенове на „Левски“ – „София-Запад“ и в частност лидерът й Любомир Костадинов – Младежа, е плътно зад ГЕРБ, става ясно от записите. Вероятно те са организирани по линия на Иво Тонев.

 

Росен Петров - Животното ръководи ултрасите на ЦСКА
Росен Петров – Животното ръководи ултрасите на ЦСКА

Най-скандалните реплики

-… Към „Атака“ е Росен Животното, а към ГЕРБ не бях сигурен, ама днеска ми го потвърдиха, че е Иво Тонев.

– Иво Тонев? Тоя къв е?
– Ами некъв много силен бил. Много напред с материала. Той е приятел и мисля, че дори е съдружник с Петко от „Найт Флайт“. Те са заедно.

– Значи той играе към ГЕРБ?
– И… един колега беше… Дани Боксьора. Значи… Дани Боксьора е имал среща с Иво Тонев. Боксьора охранителна фирма има и са ги карали да ходят да викат за ГЕРБ

Един много добър приятел и него са го карали. Това е на 100% сигурно. Дани ги е събрал всичките охрани на дискотеките и ги е пращал.

– Другото почти 100% сигурно е за Любо Младежа. ЦСКА със сигурност са към „Атака“ с Росен Животното, а Любо от „София-Запад“ по всяка вероятност играе за гербаджиите.

Но т’ва за Иво Тонев е 100%, дето ти го казах.

– Принципно Петко и Иво са много големи приятели.
– Той Петко сигурно е…

Любомир Костадинов - Младежа
Любомир Костадинов – Младежа

– Да. Той казва на Боксьора, защото то принципно най-оборотните заведения на Боксьора са „Найт Флайт“ и „Бар Флайт“. Той му казва: „Отивай там“. Той му дава парите, той ги спонсорира. А Петко ги спонсорира от Иво Тонев. Мои приятели са ги карали да ходят.

– И който не иска, Дани го уволнява?
– То горе-долу така става.

– Ама то сега има някакво затишие.
– Ама знаеш ли защо? В смисъл… то не че има затишие. Просто Пашата е казал, че ще дава пари за протести до края на юли.

– И… сигурно ще почнат септември?
– Ами… засега е казано, че няма да се дават пари.

– Аха… аз го чух като слух това.
– Еми ето виж, значи ни се припокриват.

-… Идеята е да се свали правителството, за да може той да дойде на власт. Това е съвсем точно. Аз непрекъснато следя телевизията и съм в Централния съвет на Съюза на пенсионерите и всичко ми е пределно ясно.
– Некъв руснак, той ги давал.

– Той живееше в моя вход, но сега не живее вече тука. Той ги дава на този Огнян, който ги раздава вече на други. За да ми ги дадат, значи трябва да ме познават. За нас е пределно ясно, че ГЕРБ дава парите. Иначе кой ще ходи всеки ден?

Аз знам, като беше изборите…

– Ама вие го познавате ли тоя руснак?
– Виждала съм го, естествено, но преди години. Сега, ако го видя, ще го позная. Аз бях домоуправител на входа, така че…

– По принцип аз мога да ви кажа. Преди 2 седмици, било е на 15-и, имахме събиране и на църквата „Света Неделя“ имаше три момчета и едно момиче – прибираха точно тетрадката в която се бяха подписали и се разменяха парите. Това е жалко…
– Искам да го видя аз тоя Огнян и руснака…

– Всеки ден се взимат по 100 лева. Моята пенсия е 150 лева. А те взимат по 100, за да ходят сутрин и вечер там да викат.
– Ами как да го направим? Вие трябва да ми чукнете като… за да мога да дойда.

– Много лесно бихте могли… някой да бъде тука, когато това семейство идва, и да види накъде тръгва.
– Става въпрос да се разкрие схемата.

– Много интересно беше това вчера, което чух, че едно сутрешно кафе излизало 20 лева. Кой ги дава тези пари? Аз и вие не ги даваме, нали?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *