И през 2013 г. държавата ще ни цица с високи такси!

Държавни такси си остават високи

Обещаната реформата, за намаляване на непосилно и неоправдано високите държавните такси, няма да се състои.

До края на годината остават по малко от двадесетина работни дни, а всевъзможните министерства, агенции и комисии, нехаят за обещанието си да преизчислят тарифите.

Те трябваше да го направят това от 1 януари и хората, и фирмите да плащат по-малко пари за различните удостоверения, решение и разрешения, регистрации и прочее.

Защото въпросните административни институции или не са готови с редуциране на тарифите си, или предлагат по-скъпи услуги. Хората у нас от години призовават да се спре с този тормоз, на които държавните чиновници  гледат като на средство за допълване на своите джобове.

ще продължат да ни цицат и с високите такси

Докато принципите в нормалните държави, са държавните такси да са само за направените разходи по услугата, но у нас те са се превърнали в тежест за хората.

Която се повтаря и повтаря самоцелно като се обират средствата на хората. Лапане от плащането на таксите отмина и сега се търсят други лъжи, че да се карат хората да бъдат ограбвани. Глупаците свършиха обаче, осъзнаха се на какви будали ги правят. Затова така обещаната „пълна промяна” е толкова нужна.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/R2FxOH7-h2U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *