Ирина Сарачинова уволнена от “Почивна станция” заради враждата си със Саръиванов

Ирина Сарачинова

  Скандалите в екипа на Иван и Андрей продължават да се вихрят с пълна сила. Последната жертва на въдрешноведомствените интриги стана Ирина Сарачинова. Макар да е любовница на единия от продуцентите, тя отпадна от програмата на съботното предаване „Почивна станция“ и от няколко седмици е оставена да води само собствената си неделна рубрика „Най-добрата майка“.

Проблемите с Ирина възникнаха в средата на април. Тогава водещата се сджафка жестоко с колегата си Витомир Саръиванов. Двамата дори кръстосаха шпаги пред очите на зрителите, което моментално предизвика реакцията на началството.

Витомир Саръиванов

За да се избегнат подобни нелепи сценки, продуцентите Иван и Андрей решиха да ограничат общуването между двете си протежета. Известно е, че „опосумите“ от години са големи приятели на Вито. Знае се и друго – че макар сега да е жена на Иван, Ирина не се радва на голяма симпатия и подкрепа от страна на партньора му Андрей.

„Още след панаирите с бившите си съпруги шефовете решиха занапред да не смесват работата и личния живот. Затова се наложи Сарачинова да отпадне от шоуто“, разкриват хора от продуцентската компания „Междинна станция“.

Прелюбодеецът Саръиванов също не е цвете за мирисане. Той винаги е смятал колежката си за некадърна и отдавна я провокира. Още при назначаването си в предаването на Нова Вито успя да влезе в конфликт с Ирина, както и с останалите нежни същества в екипа. Неприязънта си към дамите, с които работи, той демонстрира и в интервю за списание. Там нарече жените в шоуто „бавноразвиващи се говорилни“.

„Започнаха да говорят повече от мъжете. Ние с колегата ми Стефан можем да кажем важните неща с по-малко думи. Категорично се работи по-лесно с мъже. Те трудно биха могли да спретнат такива интриги, на каквито са способни жените. Освен това с мъже се работи и по-бързо. Не ти се налага да обясняваш бавно и продължително едно и също нещо по три пъти“, изказа се бившият спортен коментатор.

Думите хич не се харесали на неговите партньорки в предаването – Ирина, Яна Грудева и Нана. Но докато бившата манекенка нямала особено високо мнение за качествата си и приела смирено критиката, любовницата на Иван Христов буквално побесняла. Сарачинова започнала да крои планове как да подлее вода на българския Фродо. Сблъсъкът й с него в ефир от преди няколко седмици бил напълно преднамерен, но блондинката не успяла да предвиди какви последствия ще има той за нея. Така вместо да изритата Вито от предаването, самата Ирина се оказа натирена от шоуто.

 

Вихра

Вихра ликува

Най-голямата амбиция на любовницата на Иван Ирина – да се докаже като водеща, удари на камък. Блондинката искаше да пожъне успех на екран подобно на бившата съпруга на „опосума“, но сметките й излязоха без кръчмар.

..След като Вихра се махна, Ирина се надяваше да вземе нейната роля. Сарачинова разправя, че харесва рубриката си „Най-добрата майка“, но всъщност добре съзнава, че е с най-ниския рейтинг. За сметка на това „Съпругите” се радваха на най-високи резултати, когато Вихра им беше водеща, разкриват запознати с тв бизнеса.

Отпадането й от съботното шоу „Почивна станция“ накарало Ирина да изпадне в истерия. Тя била разстроена, задето провалът й дава повод на Вихра да ликува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *