Ирена Милянкова лобира пред Цветан Цветанов за съпруга си – сводника Росен Чолов

Ирена Милянкова

  Жената на сводника Росен Чолов – Ирена Милянкова, често се увъртала около вътрешния министър Цветан Цветанов, свидетелстват хора от екипа на сериала „Под прикритие“.

Милянкова е актриса в полицейската поредица на БНТ. Съпругът й Росен беше арестуван неотдавна заедно с красавици от модната му агенция, която години наред работи като скъпоплатен бардак.

Цветан Цветанов

Милянкова не пропускала въможност да се завърти около Цветанов, когато от сериала представят новия сезон или когато го засече на поредното светско парти. Вътрешният министър е чест гост заедно с висши ченгета по събития около сериала на държавната телевизия.

„Виждал съм как се запознава с Цветанов, може би и с Флоров и Калин Георгиев, защото те го придружаваха на няколко коктейла, които екипът даде за старта или за края на сезона. Затова се учудих, като арестуваха съпруга й“, свидетелства човек от екипа на сериала.

Всъщност арестът на Росен Чолов не е случаен. Информацията, че той се занимава с проститутки, а не с модели, я има в архивите на МВР поне от 10 години.

Росен Чолов

Акциите на МВР за подчиняване на ВИП сводниците преди изборите започнали с арестите на Даниел Бурджиев – Дани Обувката, и Мирослав Йончев, и извадили на светло нови факти от дейността на колегите им. Обувката ненавиждал Росен Чолов, защото последният често се хвалел: „Жена ми е приятелка на вътрешния министър!“,

Свързаният със СИК бизнесмен дори не се притеснявал, че хората и миските му свободно вършат сводническата дейност.

Той бил убеден, че съпругата му ще лобира за него пред Цветанов, ако си има проблеми нависоко в МВР. На ниво РПУ сам се оправял.

Информация от тези среди сочи, че хвалбите на Чолов за връзките на Цветанов с жена му стигнали до ушите на вътрешния министър и той го ударил на чест. Заповядал „да се види какво има за тоя“ и след кратка разработка, включително и разпит на Дани Обувката, Чолата бил закопчан.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ирена Милянкова лобира пред Цветан Цветанов за съпруга си – сводника Росен Чолов"

  1. да да   12.12.2012 at 18:21

    Може и да отърве мъжа си,ако се овърта тази край министри и полицай-И стига си затваряхте очите-Сводниците си плащат на полицай и министри за да съществуват-Трябва да натикат техните майки и деца да работят за други като проститутки-та да озаконят тази проституция в това грозно общество на тази смотана неуредена държава!Тази Милянкова каква е оженила се е на 15 години за сводника си-да и прави кариера-не е кой знае каква красавица-за майка на 4 деца важи-но за актриса и модел-едва ли!

    Отговор
  2. SS   13.12.2012 at 22:48

    Ще и свири гъзът на тая. Слагането на „чадър“ над някой, не е от всеки, а е от някои от високите етажи.Горе всичко се знае кой какъв е, 6 5 няма.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *