Илиана Раева в кражба за 500 хил. лв.

Новоизлюпената политичка Илиана Раева, натрупала дългове по време на самонастаняването си в басейн „Спартак“

  Илиана Раева е отговорна за липсата на близо половин милион лева, сочи разследване, направено на базата на становище на плувен клуб „Левски“, с което вестникът разполага. Бившата гимнастичка, която неотдавна събра родата, направи партия и самонадеяно се самопровъзгласи за политически лидер в дясното пространство, не си е плащала тока, парното, водата и останалите консумативи, докато е ползвала плувен комплекс „Спартак“ в центъра на столицата.

Вероятно част от парите са се влели в новия й политически проект, който тя твърди, че се финансира от Гриша Ганчев.

Раева се добра абсолютно незаконно до култовия „Спартак“ благодарение на вътрешния ексминистър Цветан Цветанов. При постановката приятелят на Веселин Маринов натиска шефа на ОСК „Левски“ Стоян Хранов да даде комплекса на жената на Наско Сираков. Пръст в далаверата има и Йорданка Фандъкова, защото басейнът и прилежащите му помещения се водят собственост на Столична община.

Стоян Стоянов

Напук на всякаква логика оправната Илиана успява да влезе под кожата на Цецо Вифа и Данчето Фандъкова. Вместо на басейна да тренират плувците на „Левски“ и да го стопанисва плувният клуб, апетитният имот попада в ръцете на алчната гимнастичка.

Раева обаче е известна с това, че не познава действие изваждане и не обича да плаща за каквото и да било. За кратко време успява да натрупа над 460 хил. лева дългове, които опитва да прехвърли върху ОСК „Левски“. За целта използва заместник-председателя на обединените клубове Стоян Стоянов. Той се активизира и започва масирана медийна кампания срещу плувния клуб, разпространявайки открити лъжи срещу големия шампион Петър Стойчев и неговите колеги. От плувния клуб отговарят на лъжите с искане за независим одит на ОСК „Левски“, пълен финансов отчет за стопанисването на комплекс „Спартак“ за три години назад и отстраняването на Илиана Раева и Стоян Стоянов от ръководството на обединените клубове. Плувците отказват да поемат солидарно натрупаните от Раева задължения. Искането „Левски“ да плати сметката на бившата гимнастичка си е на практика пладнешки грабеж.

Илиана Раева и Наско Сираков парадират с луксозното си ежедневие

На логичните въпроси, които поставят плувците, устатата гимнастичка от запаса отговаря с нов залп от клевети. Докато пише футболни коментари и атакува агитката на „Левски“, Илиана съчинява и няколко доноса срещу шефа на плувен клуб „Левски“ Чавдар Димитров, треньора Красимир Туманов, Петър Стойчев и останалите. Приятелката на подсъдимия Цветан Цветанов изпада в моментни състояния на агресия, съчетани с амнезия, твърдят психолози. Според хора от „Герена“ Раева не за първи път ругае и хули свои колеги от „Левски“. Маниакалната й самовлюбеност често я противопоставя на останалите. Причина за цикличните й нервни кризи били финансови неуредици, съпътстващи бурното й всекидневие. Стремежът към битов лукс не кореспондирал с широките пръсти на съпруга й Наско Сираков. Спортният шеф на футболния „Левски“ е известен с хазартните си страсти и разточителните залози в определените за целта места. На практика Илиана Раева е докарала СК „Левски“ до фактически фалит и спортисти от славния клуб готвят бунтове срещу нея в най-скоро време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Илиана Раева

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *