Из потайностите на софийското метро

Всеки ден над 300 000 души се спускат под земята и забързано тичат по пероните на софийското метро, без да се замислят, че шахтите под краката им могат да се окажат вход към друг свят. Макар и младо, нашето метро крие много засекретени линии, бункери и тунели.

Често неговите служители шепнат за необяснимите явления и загадъчни факти, свързани с метрото. В тунелите се крият привидения и грамадни плъхове, чуват се странни гласове и звуци. Има много метро станции, който са построени върху гробове и разрушени църкви, а невидима сила подтиква пътниците към самоубийство. От 2006г. правителството прикрива незнайно защо, слухове тръгнали като градски легенди. Не рядко по време на строителството на

Част от Втори Метро диаметър!

метрото са намирани странни обекти и предмети. По време на ровенето за метрото в района на ЦУМ, работниците се натъкнали на останки от средновековна църква, антични сгради и гробище. А според легендите веднъж в месеца по  линията пътува призрачен влак. Той не е включен в разписанието на нито един диспечер. От него вее гробен студ. Според разкази на очевидци той, се е появил за първи път се появил през 1999г., тогава е открито метрото в София. От тогава той се показва пред пътниците и служителите на метрополитена поне веднъж месечно. Влакът фантом обикновено профучавал през нощта, малко преди да бъде затворено метрото. Той спирал на всяка станция, но не отварял врати.

Машинистите от софийското метро. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Из потайностите на софийското метро"

 1. Петя Павлова   01.06.2012 at 15:20

  Аз пътувам често с метрото и наистина съм си мислела за това, че някой може да се спаси от мъките като се хвърли. Но за призрачен влак не бях чувала, сигурно е вярно след като са го забелязали.

  Отговор
 2. QWERTY   01.06.2012 at 17:34

  А бе хора,вие сте се издухали,не знаете вече какви глупости да пишете!

  Отговор
 3. Петя Павлова   01.06.2012 at 18:43

  Трудно е да се каже за впечатленията на един човек, че са глупости. Човек който веднага става циничен е с ниско образование и ниско интелектуално ниво.

  Отговор
 4. анонимен   16.08.2016 at 13:46

  Това за засекретените бункери, открити при копаенето на метрото се оказва напълно вярно, по новините на БТВ даваха в деня на откриването на ст европейски съюз как техен репортер разговаря с инженери и архитекти, участвали в строежа на станцията, споделиха, че станцията е започната и завършена на половина още по време на бай Тошо, и е била по късно през 80-те използвана като секретен бункер, както и при изкопаването на други участъци са намирани тунели и мн трудно са били премахнати бронираните защитни врати.
  А относно призрачния влак, не съм сигурен че това е истина, а по скоро легенда.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *