Изскачат нови СРС-та с Бойко Борисов!

Бойко Борисов

  Политици, бизнесмени и магистрати от няколко години живеят в страх от осветяването на тайни записи, които са правени от техни събеседници, установи журналистическа проверка сред техни представители.

Оплетени в корупционни схеми и страх от разкриването им, хора от елита кътат аудиофайлове в личните си компютри и най-често на флашки като застраховка.

Разбра се от достоверен източник, че Бойко Борисов е записван многократно и дори заяви, че е слушал един от записите. На него бившият премиер праща неизвестен събеседник при „Цъфа“ за уреждане на финансови взаимоотношения. Източникът ни отказва да разкрие кой е т.нар. ,,Цъф“, но твърди, че е много влиятелен човек. Този, който е правил записа, е посредник между бивш депутат и бившия премиер Бойко Борисов. Човекът се съмнявал, че е бушон в корупционна схема и че ще изгърми, ако не се подсигури със запис, който най-малкото да разбуни обществото. Този таен разговор също може да излезе наяве, предполагат нашите източници.

Цветан Цветанов

Източник от ДАНС е категоричен, че съпругата на Цветан Цветанов Десислава също е била подложена на записване и следене, и то от собствения си мъж. Цветанов бил ревнив и постоянно се съмнявал, че Деси ходи с други мъже, защото той нямал време за семейството си покрай работата в МВР и за ГЕРБ. Източникът разказва, че в последните месеци преди да излезе в отпуск по майчинство, Деси била изключително предпазлива и премерена в изказа си и дори внимавала с кого говори и къде ходи. Колегите й подхвърляли не на шега, че Цветанов има лостове да следи всяка нейна стъпка, и това допълнително я депресирало.

Манията по записване на събеседника не отминава и хората в съдебната система и МВР.

„Всеки носи в джоба си записвачка. Виждал съм какво ли не. Един ходи с диктофон, друг записва с химикал, който има вграден софтуер. Виждал съм значка на ГЕРБ, която всъщност има „око“, което записва и видео. Направо е страшно. Мой приятел прокурор има в лаптопа си поне 30 папки със записи. Всяка папка е с кодово име на човек и вътре по десетина файла – колеги, политици и дори разпитвани свидетели по разследвания. Вече хората си нямат доверие един на друг. Нещо страшно е“, твърди мастит адвокат.

Съпругата на Цветанов - Десислава била следена от мъжа си

Той разказва и любопитна случка със свой колега, който „оправил“ разследване на свой клиент с подкуп на прокурор. Защитникът на известен финансов аферист и разследващият го прокурор седнали в кафене, за да видят какво може да се направи по делото. Адвокатът естествено бил оборудван със записващо устройство, което да хване целия разговор. След предаването на парите обаче той се опитал да източи файла от записвачката и тогава разбрал, че от притеснение е забравил да я включи. Притеснил се, че няма застраховка и доказателство пред клиента си, че е предал сумата, но месец по-късно се успокоил – прокурорът спазил обещанието си и прекратил проверката за финансови измами.

Един от най-любопитните казуси с частните записи е парламентарната група на ГЕРБ, твърди наш източник от разпусналото се Народно събрание. Много от депутатите на Бойко Борисов били впрегнати от Цветанов да лобират за определени фирми, които помагат на ГЕРБ в избирателните си райони. Под страх, че ги записват и следят, при положение че съдействат за пълнене на черната каса на партията, някои от тях се светнали един друг как да се застраховат. Решението било много просто – записвали са всеки разговор по мобилните си телефони, когато говорят с лидера на партията, вицепремиера, Фидосова или Емил Димитров, които координирали дейностите за контакти с бизнеса. Който нямал телефон със софтуер, записващ изходящи и входящи разговори, бързо се сдобил с такъв и масовото записване на лидерите стигнало своя пик още през 2011 година.

„Не се знае в кой момент някой от тези записи ще изтече в публичното пространство, файловете веднага трябва да се качат на външен носител, защото днешните мобилни телефони имат връзка с интернет и за един добър софтуерен специалист не е проблем да проникне в телефона и да източи информацията оттам. Не е изключено в случая с Найденов записите от телефона му да са откраднати по подобен начин. МВР има достатъчно сътрудници хакери, които вършат подобна дейност. Ако се окаже, че Миро е записвал Бойко и Кокинов с мобилен телефон, няма съмнение, че записите му са откраднати от хакер и предадени на Цветанов“, казва специалист по тайното подслушване, което вече е достъпно за всички.

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Изскачат нови СРС-та с Бойко Борисов!"

 1. ;-)   05.05.2013 at 6:43

  БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЯРКО ЖЪЛТА!
  ОМРЪЗВА,НО И СЕ СВИКВА!

  Отговор
 2. Цв.Цв.   05.05.2013 at 9:43

  Цъфа е Стефан Цветков – Цъфа, шеф на федерацията по тенис.

  Отговор
 3. Добрева   05.05.2013 at 22:51

  Близко до ума е, че нито Цветанов, нито Борисов са заповядали да ги записват! Играта е на СерГей Станишев и БСП ! Толкова ли сте тъпи да се радвате на Сталинистката игра на БСП? Не мога да повярвам, че не ви пука за Енергийната мафия, Р. Овч. и оня с индианското име „Пикаещ във фонтани“ и престъпленията им!

  Отговор
 4. антон   07.05.2013 at 21:05

  Трябва да дойдат истински българи на власт,защото тук е България.А тези хорица дано им прости Господ.Христос воскресе.

  Отговор
  • bold   08.05.2013 at 7:59

   Прав си-всичко е пъклено дело на комунистическите манипулатори.

   Отговор
   • антон   09.05.2013 at 21:42

    С последното правителство/това на Герб/,тези манипулатори/наречи ги както желаеш,на тях им е все едно/станаха съвсем безочливи.Знаеш ли за циганчето,което поискали да изкъпят и облекат,а то се разревало.До там народа е свикнал и приел мизерията,че не иска промяна.Във ВСЯКА друга държава такива като Бойко и Цветанов,щяха да са в затвора,а те отиват на избори.Това не е нормално!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *