Израелците прибират главата на терориста за изследване!

Според последните слухове, главата на терориста, взривил автобуса с еврейски туристи в Бургас, щяла да бъде изпратена в Израел. Това щяло да се случи, защото в нашата родина нямало толкова прецизна техника за реконструкция на главата, за да може да се направи точна снимка, по която да разпознаят самоубиеца.

Специалистите в областта на антропологията у нас не разполагат с необходимата техника, което предизвика нещо като скандал. Независимият депутат  Димитър Чукарски, призова да бъдат намерени средства и за подобна техника. Според народния избраник,  както са се намерили пари за пишман гурбетчиите, така да се намерят пари за техниката. Нещо повече, доцент патологоанатом Радойнова, дори допуска,че след като израелците прибрали всички трупове и части от трупове,  главата била вече в Израел. Д-р Радойнова е

взривеният автобус

шеф на катедра “Съдебна медицина” в Медицинския университет, Варна. Според нея е логично, след като евреите прибрали всички доказателства за взрива, защо да не приберат сега и главата на терориста. От своя страна, съдебният лекар и депутат от ГЕРБ Гала Милева, сподели, че наистина в Бургас нямало как да бъде направено антропологично изследване, но главата на бомбаджията била  в хладилна камера в моргата под  охрана.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8SlMoEWGYAY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *