Злосторници потрошиха джипа на Стойчо Младенов

   Гангстери разбиха ключалката и издраскаха с метални шипове джипа на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов пред хотел „Витоша“ в Студентски град.

На сутринта Стойчо с ужас открил, че луксозното му БМВ модел Х6 е изпотрошено. Инцидентът пред паркинга на хотела е станал, докато Младенов и отборът са спали. ЦСКА Бе на лагер в хотел „Витоша“ преди снощния мач с „Монтана“. Треньорът на „червените“ веднага е повикал полицията на мястото на инцидента. Най-вероятно делото е на фенове на „Левски“, побеснели от острите изказвания на Младенов по адрес на „сините“.

„Ударът не е случаен. Убеден съм в това. Не мога обаче да кажа кой го е извършил и дали това са фенове на „Левски“, заяви Стойчо Младенов. След инцидента майстори качиха пострадалия джип на колесник и го откараха за незабавен ремонт.

  „Това не е единственият труден ден за мен. За съжаление се случват такива неприятни инциденти. Продължавам напред“, подчерта Екзекутора на „Ливърпул“. Само преди няколко месеца пред същия хотел беше осквернен автобусът на ЦСКА. Тогава стъклото с надпис „Червени шампиони“ беше разбито, а страничният голям надпис „ЦСКА“ бе нашарен с надписи „Л-С“ и „турци“. Откъртена беше емблемата на автобуса, както и регистрационните му номера.

„Работим усилено по издирването на извършителите. Надяваме се съвсем скоро да ги открием и изправим пред закона“, подчертаха пред репортери криминалистите. Според тях най-вероятните извършители са от агитката на „Левски“. Разследващите обаче са учудени как е възможно управата на скъпарския иначе хотел да не е подсигурила денонощна охрана, която да следи да няма кражби и инциденти поне в близост до комплекса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *