Запорираха имотите на Демби!

Димитър Вучев-Демби

  Страшилището на наркопазара от близкото минало Димитър Вучев-Демби съвсем го закъса за пари, установи журналистическа проверка в Търговския регистър. Наскоро гангстерът се е сдобил със запор, защото не обслужва кредита си. През 2010 година той е взел заем от „Ти Би Ай Кредит“. Малко преди това Вучев губи позициите си на наркопазара и става човек на прокуратурата. Ползват го за свидетел пo знакови дела срещу негови конкуренти.

В миналото Димитър Вучев – Демби работи в бригадите на ВИС за наркоразпространение и заедно с Антон Милтенов – Клюна се издига до най-високите нива в йерархията на групировката.

След убийството на Клюна през 2004 г. Демби се опитва да задържи позициите си, но не успява. Изтласкан е от Златко Баретата и Христофорос Аманатидис-Таки.

След това ченгетата го хващат натясно за серия от престъпления и оттогава Демби става дежурният свидетел по серия дела. Едно от тях е срещу прекия му конкурент Златко Баретата.

Демби дължи крупни суми на над 20 души от София, които са направили грешка да му ги дадат, научихме от потърпевш. След като не връщал парите, Демби се покривал и не вдигал мобилния си телефон на кредитора.

„Аз съм човек на държавата и ще си имате сериозни проблеми ако се занимавате с мен“, била редовната реплика на бандита свидетел.

„Заради страха от хора, на които дължи пари, повечето от които са му приятели, Димитър стана свидетел на прокуратурата и така търси закрила от държавата. Постоянно иска да го охраняват, да му плащат за услугите, станал е като рекетьор от името на прокуратурата“ – обяснява бивш негов приятел, който също е излъган с пари.

Останал без приятели, защото ги лъже, Демби се принуждава да взема пари от кредитни институции. Обикалял и банки, но му отказвали, защото няма трудов договор, а фирмата му не работи.

Така Демби опрял до бърз кредит от Ти Би Ай. Естествено, не обслужвал и него, като спрял да плаща още на третия месец вноските си. Затова е осъден и даден на частен съдия-изпълнител. Той вече е запорирал дяловете в дружеството на Демби.

То носи смешното име „Дядо Мраз 681″ ЕООД.

По документи се занимава с животновъдство, но реално не развива никаква дейност.

Димитър Вучев – Демби дължи 922 лева главница по кредита, 800 лева мораторна лихва и близо хиляда за разноски по делото.

Това не е единственото дело срещу Вучев, защото дължи пари. През 2008 г. „БулИнс“ завежда дело срещу него, защото направил опит за застрахователна измама. Хванат е в крачка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *