Заловиха двойник на терориста от Бургас в Кипър!

Лимасол

Кипърските ченгета задържаха 24-годишен ливанец от Швеция, заподозрян за подготовка на терористичен удар. Ливанецът е следял плътно група израелски туристи в курорта Лимасол.

Според местните медии, методиката на шведа от ливански произход напомняла прекалено много тази на бургаския камикадзе, окървавил  Сарафово. Предполагаемият терорист е задържан от съда в ареста  до 27 юли. Шведът е закопчан два дни след като долетял в Кипър от Лондон. Според спец ченгетата на островната държава, човекът се държал подозрително и следял израелските туристи. Освен това в него са намерени карта и списък с  места и заведения, които са посещавани от летовниците

Бенямин Нетаняху

на Израел. Засега не се съобщава името на арестувания знае се само, че е на 24 години с шведски паспорт, но родом от Ливан. След неговия арест премиерът на еврейската държава Бенямин Нетаняху заявил пред медиите, че арестуваният в кипърския курорт е подготвял терористичен акт срещу израелските туристи и че методите му са подобни с тези на терориста – камикадзе, взривил автобуса с израелски летовници в България.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DwUAz8eYDEQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *