Забранената любов на Вихра и 60-годишния Милан Кузов подновена през март

Вихра и Иван Кузов подновиха връзката си през март

  Забранената любов на Вихра и Милан започва преди 12 години в Пловдив. Тогава в Града под тепетата се провежда Европейски месец на културата.

Режисьорът от БНТ се запознава с момиче от помощния организаторски екип, което се казва Вихра Петрова. Любовта им се оказва по-трайна от обикновен летен флирт.

Милан, който може да й е баща, взема Вихра със себе си в София и я представя като стажантка в предаването „Чай“.

Любопитното обаче е, че тя никога не е фигурирала официално във ведомостта на БНТ като служител на медията.

Двамата често правят разходки из скъпите столични молове

Странната връзка на двамата продължава цели две години. Скандалът избухва, когато съпругата на Кузов – Габи, научава за тайната любов на мъжа си. Габриела тогава му казва да вземе общото им дете, защото тя вече е отгледала един тийнейджър от предишния си брак сама. Тогава режисьорът втори път заживява с Вихра, която е само с няколко години по-голяма от дъщеря му. Скоро осъзнава, че не може да се справи сам, и се връща при жена си.

Точно по това време брюнетката се запознава с Иван Христов. След като се разделят, тя се връща при старата си любов. Демонстративно паркира белия си джип пред сградата на БНТ, за да го чака. Този път Габриела е непреклонна и през декември миналата година Кузов се изнася за втори път от дома си.

Точно през същия месец тонрежисьорката навърши 60 години и се пенсионира.

Вихра, която за втори път разбива семейството на режисьора, посреща 2012 година с любовника си във варненски хотел. Отгоре на всичко всеки ден споделя в страницата си във Фейсбук каква прекрасна гледка се разкрива от прозореца на хотелската стая. През това време дъщеря й Ава е оставена при роднини на водещата в харманлийско село.

Една от най-коментираните теми в кулоарите на „Сан Стефано“ пък е обновеният гардероб на Милан Кузов, който видимо се стреми да се прави на тийнейджър. „Сигурно част от дрешките, с които се дегизира бъдещият пенсионер, са от издръжката, която Иван плаща за дъщеря си“, обсъждат поведението на Кузов негови възмутени колеги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *