Жрица на любовта опитала да елиминира Митьо Очите с отрова

Митьо Очите

  Несебърският наркобос Митьо Очите е бил отровен от проститутка, научихме от човек от най-близкото му обкръжение. Бандитът дори е бил приет в болница. Инцидентът е станал през август и пазен до сега в дълбока тайна. По това време мафиотът беше запазил за себе си и свитата си цял етаж от баровския хотел „Хаят“ до Солун.

Оттам престъпният бос контролираше дрогата по Черноморието посредством своите довереници. Всяка седмица в супер скъпия ресторант в хотела той събирал бригадата си за работни оперативки.

Митьо офейка от България малко след като беше арестуван заедно с Антон Петров – Хамстера по подозрение, че подготвят убийството на висш антимафиот на 10 май. Хотелът до Солун по принцип се използва за негова база от години. Преди да влезе в затвора през 2007 г., мафиотът редовно отсядаше в покоите му. Не за първи път „Хаят“ дава подслон на мастити родни гангстери. Навремето там си провеждаха срещи покойните вече Иван Тодоров – Доктора и Косьо Самоковеца.

На 13 август 2010 г. службите засякоха на същото място среща между Таки, авера му Къро и Малкия Маргин.

Според източници на вестника, близки до Желязков, поне един път в седмицата на летище „Македония“ с редовен полет от България е кацала по една известна миска. Впоследствие лимузина я закарва до „Хаят“, където попада в леглото на Очите. Последната, която му е правила компания, е моделка, участвала в конкурса „Мис Плеймейт“ през 2011 г. Същото момиче може да бъде поръчано от всеки мераклия, извадил 1000 лв. на час.

Ден след срещата си с нея и след като е изпратена обратно към България, Желязков се е почувствал доста зле здравословно, твърди източникът. Спешно е закаран от охраната си в частна болница в Солун. Според медиците причината за неразположението му била хранително отравяне. Това обаче не се строило правдоподобно на несебърския престъпник. Вечеря за двама в ресторанта към хотела излиза между 300 и 500 евро, като всяка стотинка си заслужава. Месото и другите продукти винаги били пресни и вероятността да се получи хранително отравяне била почти нулева.

След като се стабилизирал, Желязков изпаднал в параноя и изразил подозрение, че плеймейтката му е сипала нещо в питието. Точно преди да заспят, двамата са пили вино, което е сервирано от проститутката. Съмненията му се засили и от факта, че въпросната миска била неоткриваема и до днес на телефона си.

Според информация моделката е една от девойките, които фигурират в каталога „Салата Цезар“ на хора от орбитата на Алексей Петров. Дясната ръка на мафиота – Антон Петров – Хамстера, беше арестуван на 27 юни. А малко повече от месец след това е станал опитът да бъде елиминиран Очите с отрова.

В ъндърграунд средите върви мълва, че за ареста на Хамстера сериозно е помогнал висаджията. През пролетта на тази година двамата крояха планове за общи престъпни дейности. След като те бяха разкрити от ГДБОП, Очите рязко е сменил посоката на интересите си и се е обърнал срещу структурата на Трактрра.

Желязков се върна в България в края на септември. Стана ясно, че морският бандит е направил основна чистка на охраната си. Старите му пазители са били уволнени без никакво обяснение. На всичко отгоре Митьо им дължал и по две заплати. Яките момчета опитали да го под-питат дали ще си получат парите, но отговорът бил категорично „не“.

По подобие на олигарха Иво Прокопиев Митьо Очите имал планове да се изнесе за постоянно от страната като новият му дом щял да е в Сингапур. Гангстерът разполагал с кешова сума в различни чуждестранни банки в размер на около 10 млн. евро. Преценил, че е по-добре да запази живота си далеч оттук и да харчи парите си на спокойствие, отколкото да продължава да е активен участник в ъндърграунда. Желязков щял да управлява легалния си бизнес от Сингапур. Очите е горд собственик на десетки заведения в Бургас, Несебър и Слънчев бряг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *