Жени Калканджиева заплашва Любо в “Къртицата”: Ще викна Маргините да ти счупят капачките!

Жени Калканджиева

  Потресаващ панаир са прикрили продуцентите на „Къртицата“, научихме от приближени. Под влиянието на алкохола Жени Калканджиева заплашвала в Базата с професионален мутренски побой. Тя дори си позволила да намеси имената на скандалните братя Красимир и Николай Маринови – Маргините.

Жертва на заканите на подпийналата моделка станал 25-годишният Любомир Жечев. Той влизал на няколко пъти в разправии с Жени и при една от кавгите им тя му се разкрещяла: „Любо, ще викна отвън Маргините да ти счупят капачките!“. В онзи момент пак била прекалила с бялото вино.

Заплахата подействала като студен душ на младия бизнесмен. Той се стреснал, пребледнял и не успял повече да обели и дума на Шестата в света.

Жени Калканджиева пияна

Тя пък продължила да обяснява на висок тон какво още щяло да му се случи след края на шоуто. Шефката на „Визаж“ изглеждала наистина зловещо и дори в екипа на шоуто повярвали, че е способна да изпълни заплахите си.

Още преди този случай скандалите между Жени и Любо се бяха превърнали в ежедневие, припомнят редовни зрители на ТВ 7. Вината за крясъците и обидите бе взаимна. Жечев дразнеше ексманекенката с неуместни коментари и подмятания, а тя му връзваше, тъй като бе станала свръхчувствителна и нервите й бяха изопнати от алкохола.

Един ден Любо обяви, че всички заможни хора в България са забогатели по нечестен начин и в Базата стана страшно. Незнайно защо Калканджиева се почувства лично засегната и изригна: „Ние сме се борили цял живот! А ти къде беше бе, дришльо?! За какъв се мислиш?!“.

Любомир Жечев

В друга разправия с моделката Жечев й заяви, че го отвращава. Тогава двамата спореха за любовта и връзките. Калканджиева се опитваше да обясни, че обича мъжа си Тачо, а и той нея. Съквартирантът й обаче изрази съмнение, което Жени прие много тежко и после дълго плака.

Не е ясно при коя от всичките разправии Жени е заплашила бизнесмена с Маргините. Но когато и да е било, успяла е да стресне врага си. Затова той взел да страни от нея и до излизането й от шоуто повече нито веднъж не й опонирал.

Продуцентите на „Къртицата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов, които са работодатели на Калканджиева в предаването „Жените говорят“, се постарали лично да замажат скандала. Взело се решение заплахата на Жени да не бъде излъчена, тъй като това тотално би разрушило имиджа й. Любо бил помолен да си мълчи за заканите на някогашната Мис България, а за душманката му не се налагал такъв инструктаж, защото не помнела нищо от въпросната вечер. Впрочем зрителите сами се убедиха, че Мадам „Визаж“ почти не пази спомени от дните, в които е пила и крещяла без мярка.

Алкохолните изцепки на Калканджиева в „Къртицата“ съвсем не са били нещо инцидентно, както се опитаха да ги представят от шоуто. Почти всяка вечер тя се наливала и спретвала по някой грандиозен скандал. Кулминацията, разбира се, било споменаването на страховитите босове на СИК.

Намесвайки името на Маргините, Жени де факто потвърдила онова, което от години се носи като мълва – че е имала емоционална връзка с Красимир Маринов, единия от братята. Открай време се говори и друго – че двамата мафиотски босове стоят зад модната агенция на Калканджиева.

След скандалното си представяне в „Къртицата“ Шестата в света се изпокарала с мъжа си Тачо. Младият й съпруг бил бесен, че пияна е крещяла цинизми в национален ефир, и му трябвало време, за да прости.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *