Елтън Джон си показа голия задник

Показвайки задника си, Елтън Джон се изгаври с папараците и продуцента на „X Factor"

  Елтън Джон сътвори поредна сензация, този път с циничен оттенък. 65-годишният певец реши да смае папараците, показвайки им голия си задник. Така британецът недвусмислено показа какво мисли за работата на фоторепортерите и опитите им да го щракнат във всевъзможни компрометиращи пози.

Изцепката на сър Елтън се случи в края на миналата седмица в курорта Сен Тропе. Там звездата бе с половинката си Дейвид фърниш и група приятели. Компанията се веселеше на борда на луксозната яхта на актьора Майкъл Кейн.

Мъжете се наслаждаваха на августовската си ваканция, когато забелязаха, че към тях се приближават други лодки. За да покаже колко е духовит, Елтън Джон реши да повтори изпълнението на своя добър приятел – комедианта Дейвид Уилямс. По-рано през август той да се подигра с продуцента на риалити формата „X Factor“ Саймън Коуел, като му показа заголения си задник. Изпълнението отвори широка полемика в шоусредите и изглежда е успяло да вдъхнови сър Джон.

Британският певец успя да предизвика още по-голям скандал с изпълнението си. Представлението му бе запечатано от фотоапаратите на папараците и стана едно от най-коментираните в хайлайфа.

На снимките се вижда как Елтън прави импровизиран стриптийз, при който бавно смъква шортите си и остава само по черни слипове. Аплодиран от компанията си, музикантът се надупва на съседите по яхта и заголва задника си с бавен жест. Ухилен до уши, Елтън по нищо не показва, че шегата му е злонамерена. Адресатът на жеста отново е продуцентът Саймън Коуел, който напоследък все по-често е обект на подигравки.

„Заголеният задник бе насочен и към папараците“, твърдят от обкръжението на съра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *