Елена Бербатова колабира от глад

Турските папараци заснеха слаботелесната Елена в медицинска количка на летището в Истанбул, откъдето с линейка бе транспортирана в местна клиника

  Елена, половинката на Димитър Бербатов, е получила лекарска забрана да прекрати всякакви видове диети, тъй като била на прага да развие анорексия. Майката на двугодишната Деа изкара ангелите на футболиста, след като припадна на летище „Ататюрк“ в Истанбул в началото на седмицата.

Поредното гладуване станало причина крехката хубавица да колабира на турска земя, научихме от близки до двойката. На връщане от Дубай, където Елена и Митко изкараха няколкодневна ваканция, още преди самолетът да кацне край Босфора, на Елена й прилошало.

Щерката на строителния предприемач Димитър Щилянов не сложила нито залък в устата си по време на целия седемчасов полет.

От самолета Елена директно била извозена в клиниката „Port Medical Center“. „Прелели са й няколко системи, за да я свестят. Не само че не се хранила редовно, но се е и била обезводнила„, разкриват нашите източници.

 Благоверната на Бербатов страдала от мания за диети, заради които нон-стоп лишавала организма си от качествена и питателна храна. Стройната Елена притежава фигура на топ модел но въпреки това имала страхове, че ако я развали, нападателят ще я зареже.

„Вечно е на някакви диети, с дни не слага нищо в стомаха си, кара на кафета и сокове. Придобила е комплекси, че Митко ще й посочи вратата, ако качи дори един безобиден килограм. Това нейното е престъпление срещу организма й“, възмущават се познати на семейството.

Майката на Бербо, Маргарита, която е медицинско лице, неведнъж се опитвала да налее акъл на снаха си. Двете няколко пъти стигали до спорове на висок тон по време на бременността й с Деа. И тогава Елена не се хранила както подобава за една бъдеща майка, заради което старата Бербовица изпитвала огромни страхове, че детето ще се роди недохранено.

Димитър Бербатов и Елена

 Подобни скандали се задават отново. Преди няколко дни бившият национал призна за намеренията си в скоро време да направи Деа кака на братче или сестриче. За тази цел обаче лекарите на Елена, които проследиха първата й бременност, категорично са й забранили занапред да спазва каквито и да е диети. Майката трябва да бъде здрава, за да може да роди здраво бебе, а недохранването често води до странични ефекти. Липсата на хранителни вещества за развиващия се плод може да доведе до спонтанен аборт, а бебетата с поднормено тегло могат да получат увреждания на сърцето, мозъка, черния дроб, да развият диабет и ниско кръвно налягане.

След завръщането в София Бербатов пратил Елена и на прегледи във Военномедицинска академия. Там специалистите били на мнение, че половинката му незабавно трябва да промени хранителните си навици за да не развие „анорексия невроза“. Заболяването, типично предимно за млади жени, е на психическа основа. При него се наблюдава понижено тегло, нереалистична представа за външния вид, натрапчив страх от напълняване, контролиране на теглото чрез доброволно гладуване, предизвикано повръщане, прекомерна употреба на разхлабителни и диуретици – все симптоми, които докторите установили и при Елена.

Засега версията, че тя вече е трудна във втория месец и припадъкът й е следствие на бременността, не е потвърдена от нито един от двамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *